Astro

Horoskop za sredo, 19. oktobra

w.y.
19. 10. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vezani boste danes končno imeli priložnost, da o partnerju in njegovi preteklosti izveste kaj več. Bodite odprti za to, kar slišite, vse ni nujno resnično.

BIK – Danes si boste želeli preveč, zato boste preprosto morali določiti prioritete. Čakajo vas roki, ki jih morate upoštevati, a če boste opravljali preveč stvari hkrati, ne boste dokončali ničesar.

DVOJČKA – Vsega se boste lotili brez predsodkov, in prav to vam zagotavlja uspeh. Ste polni optimizma, kar pomaga pri vsem, posebno pri določenih opravkih, ki bodo na vrsti prav kmalu.

RAK – Ne marate nesporazumov in pričakovanj, vendar pa morate razložiti, da imate tokrat več argumentov kot kdorkoli. Ne popuščajte pri pomembnih zadevah.

LEV – Danes na delovnem mestu ne boste sposobni sprejeti odgovornosti. To bo eden tistih dni, ko se nikakor ne boste mogli osredotočiti in dela opraviti tako, kot je treba.

DEVICA – Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Potem vsekakor naredite po svoje, a tokrat takoj pokažite več iskrenosti.

TEHTNICA – V ljubezni bo v današnjem dnevu vladala hladna tišina. Partner se bo zaprl v svoj svet in vas ne bo spustil blizu, čeprav se boste trudili porušiti njegove zidove.

ŠKORPIJON – Samski dajte pobudo in stopite do osebe, ki vam je všeč. Ogovorite nekoga, pri tem pa bodite samozavestni in ne razmišljajte preveč. Obrestovalo se vam bo.

STRELEC – Danes boste vnovič premislili glede svojih motivov. Pred časom ste se za nekaj odločili na podlagi napačnih razlogov. Vaš prvotni namen je bil, da napredujete na podlagi realnih razlogov.

KOZOROG – V ljubezni se že nekaj časa preveč oklepate nekoga, ki se še ni odločil. Še več, morda sta povsem drugače naravnana. Ne rinite z glavo skozi zid.

VODNAR – Imate več sreče, kot ste upali, tako z denarjem in v karieri kot v zasebnem življenju. Vsekakor pazite, kako in kdaj boste povedali svoje, saj vas nekdo budno opazuje.

RIBI – V ljubezenski zvezi bodo danes prisotni manjši problemi, saj bosta s partnerjem občutila nekakšno napetost. Vajine želje se žal ne dopolnjujejo.