Astro

Horoskop za torek, 18. oktobra

w.y.
18. 10. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Prihaja obdobje, ko boste morali začeti skrbeti sami zase, poleg tega vam bodo dodelili skrb še za vse okoli vas. Na poslovnem področju boste morali zaščititi svoje delo.

BIK – Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke. Bodite danes bolj neposredni.

DVOJČKA – Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali, zato boste morali že dopoldne zavihati rokave.

RAK – Vaša razmerja so zelo tekmovalna in agresivna. Tudi danes se bodo zaradi vaše želje po moči in prevladi pojavili spori. Kompromisov preprosto ne boste želeli sprejemati.

LEV – Dan bo ugoden za potovanja in trgovske posle, tudi v povezavi z nekdanjimi partnerji ali sodelavci. Pazite glede večjih stroškov, lahko si pomagate z manj dragimi rečmi.

DEVICA – Stiki z drago osebo ne bodo preveč obremenjujoči, kot se je dogajalo v preteklih dneh. Vendar najprej poravnajte stare račune, ki vas bremenijo v ozadju.

TEHTNICA – V začetku dneva se boste morali sami spopasti s svojimi težavami, ker vam partner ne bo ravno v pomoč. Pobegnil bo v svoj svet in nekoliko pozabil na vas.

ŠKORPIJON – Nekoga boste skoraj zamorili s svojo gostobesednostjo, ker bi radi povedali vse naenkrat, razkrili boste, kako razmišljate.

STRELEC – Mnogi, ki vam niso preveč podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo drzna. Pri delu in pogovorih si zapisujte vse pomembno.

KOZOROG – Sprejeti boste morali dejstvo, da niso vsi tako neposredni kot vi. Delovne razmere bodo zato bolj zapletene in marsikaj bo šlo narobe, ker ni nihče pravočasno odprl ust.

VODNAR – Na delovnem mestu se boste danes srečali s posebnim projektom, ki bo od vas zahteval več energije, kot ste je morali vlagati do zdaj. Na poti do cilja bodo mnoge ovire.

RIBI – Naenkrat boste spregledali glede nekaterih ljudi v svojem življenju. Današnji dan je odlična priložnost, da obrnete nov list in začnete na določenih področjih znova.