Astro

Horoskop za sredo, 12. oktobra

w.y.
12. 10. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vezani boste imeli veliko možnosti, da svojo zvezo naredite bolj strastno in razburljivo. Ne izgubljajte priložnosti za bližino. Tudi skupni obisk zabav lahko deluje kot pomembno vezivo.

BIK – Splošni dnevni vpliv bo pozitiven. Najlažje ga boste izkoristili za družinska opravila in ukvarjanje z domačimi. Danes lahko z nekaj potrpežljivosti razrešite pretekla nesoglasja.

DVOJČKA – Vsi dvojčki, ki delate z računalniki, telefoni in drugimi aparaturami, bodite skrajno potrpežljivi. Včasih bo treba kakšno stvar narediti dvakrat. Čas je bolj primeren za dokončevanje starih projektov.

RAK – Čutili boste več optimizma, več vere, da bo vse dobro in da se lahko spoprimete s še tako težkimi izzivi. Zaupanje in vera boste glavna nosilca razvoja in uspeha.

LEV– Preveč razmišljate o tem, ali bi sploh storili prvi korak, namesto da bi prisluhnili le srcu. Poskrbite za svoje telo, obiščite zdravnika ali se odločite za alternativne terapije.

DEVICA – Največ izzivov se bo pojavljalo na poslovnem področju. Pomembno je, da ohranite potrpežljivost ter notranjo napetost in jezo pretvorite v akcijo in iskanje rešitev.

TEHTNICA – Odpirajo se nova obzorja, komaj čakate, da preidete k dejanjem. Rešili boste nekaj najtežjih delovnih ugank. Z denarjem imate srečno roko, tudi če se odločate za naložbo ali zavarovanje.

ŠKORPIJON – Stvarni in zadovoljni boste. Zelo konkretno boste videli svoje možnosti za izboljšanje finančnega področja. Pri delu boste učinkoviti, umirjeni in zbrani.

STRELEC – Navdaja vas občutek, da bi se morali čim prej odločiti, posebno pri delu ali študiju. Opravka imate z izjemno zahtevnimi ljudmi. Popoldne boste imeli več sreče, tudi v ljubezni.

KOZOROG – Prijeten dan se obeta. Danes boste družabni in komunikativni. Na intelektualnem področju lahko žanjete uspehe. Odločni in jasni boste, vztrajno boste napredovali na poti k cilju.

VODNAR – Jutro bo naporno, posebno če vztrajate pri najtežjih poslih. Čutite, da se motite, a še vedno ne veste, ali se želite lotiti preverjanja. Na ljubezen trenutno pozabljate, kar je dobro, saj ste preostri.

RIBI – Na poslovnem področju bo veliko obremenitev. Treba bo pridno delati. Najverjetneje si boste s sodelavci dvigovali motivacijo in voljo do dela. Odsvetujemo začenjanje pomembnejših poslovnih projektov.