Astro

Horoskop za torek, 11. oktobra

w.y.
11. 10. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Čeprav boste porabili veliko energije in bo prihajalo do kratkih stikov z nadrejenimi, bodo končni rezultati v današnjem dnevu najverjetneje zelo dobri.

BIK – Previdno, ker se danes ne morete zanašati le na svoj šesti čut, še zlasti glede opravka, pri katerem brez posveta ne bo šlo. Včasih se je treba vendarle nekoliko prilagoditi.

DVOJČKA – Največ energije boste vložili v poslovno področje. Drzno in neustrašno se boste podajali izzivom naproti. Ker se bodo pojavljale ovire, se bo treba znajti.

RAK – Pazite, da ne bi pozabili na ljubezenske načrte. Imate občutek, da nekega pogovora ne bi smeli prestavljati. Namesto tega pokažite več posluha. Vsak začetek je težak.

LEV – Obeta se dan uspešnega sodelovanja. Danes se bodo v vaši bližini znašli uspešni in napredni ljudje. V odnosu z njimi lahko pridejo do izraza take in drugačne priložnosti. Nikar ne oklevajte. 

DEVICA – Imate svoj način in metode dela, vseeno pa se vam lahko nekoliko zalomi, če ne boste pozorni na vsako podrobnost. Popoldne vam bo uspelo združiti prijetno s koristnim.

TEHTNICA – V poslovnem pogledu bodo najbolj uspešni športniki in umetniki. Drugi boste morali trdo delati in vaše delo najverjetneje ne bo dovolj spoštovano.

ŠKORPIJON – Delavni in učinkoviti boste. Danes boste zaradi dobrega vzdušja na delovnem mestu veliko hitreje in z večjim veseljem opravili svoje delo.

STRELEC – Nikakor vam ni všeč, ko se vidi, da nimate prav, posebno ko gre za znance, ki živijo na drugačen način. Za zdaj ne odgovorite, imate še nekaj časa, da se odločite.

KOZOROG – Izjemen dan se obeta. Veseli in zadovoljni boste ter se dobro počutili v svoji koži. Nadrejeni bodo opazili vaše napore in pohvalili dobro opravljeno delo. Prosti čas posvetite najbližjim. 

VODNAR – Bližje ste svojemu cilju, morda še bolj, kot ste pričakovali, posebno če ste na sveže zaljubljeni ali se odločate za samostojno dejavnost. Deležni boste konkretnih rezultatov.

RIBI – Hrepeneli boste po ljubezni, vendar bodo take in drugačne ovire onemogočale preprost razplet dogodkov. Samski boste preprosto nepotrpežljivi in prehitro boste vrgli puško v koruzo.