Astro

Horoskop za soboto, 8. oktobra

w.y.
8. 10. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Zelo dober dan je pred vami. Stvari se že začenjajo razreševati na vseh področjih, vi pa boste vseeno imeli skoncentrirano energijo pri svoji družini. Tam se lahko pojavijo spremembe.

BIK – Do prijatelja, s katerim ste do zdaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico.

DVOJČKA – Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.

RAK – V ljubezni bo še vedno zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se vsekakor krepi.

LEV – Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da boste nekomu dopovedali, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte, če se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem kot z glavo.

DEVICA – Malce popazite, kaj počnete, vendar se preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jih nikoli ne boste zadovoljili. Zavedajte se, da živite svoje življenje, in uporabljate svoje možnosti, ki jih imate.

TEHTNICA – Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam bo izpolnila srčna želja.

ŠKORPIJON – Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali določen izid. Dan bo precej napet in v znamenju čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej sitni in slabe volje.

STRELEC – Za številne med vami bo ta dan izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami narediti, med vsemi je tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da nočete popustiti.

KOZOROG – Kljub ugodnim okoliščinam boste za sabo pravočasno zaprli vrata. To je odlika ljudi, ki imajo občutek za pravi čas in prostor. Čeprav imate kopico delovnih idej, je večina med njimi bolj ali manj neuresničljivih.

VODNAR – Da bi lahko čim bolje uskladili staro in novo, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu preprosto ne morete izogniti. Pri čustvih vaš strah znova narašča.

RIBI – Še vedno iščete tisto, kar si že dolgo želite. Morda ste že našli, vendar preprosto niste videli, ker je realnost drugačna, kot ste si vi zamislili. Tedaj boste morali premisliti in se sprijazniti z resničnostjo.