Astro

Horoskop za četrtek, 6. oktobra

w.y.
6. 10. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Zelo ste natančni, tudi kadar ni treba, zato vam včasih sodelavec delo zelo otežuje. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kot ste si zamislili.

BIK – Pred vami je čas, ko bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se boste lotili, ali pa se boste znašli v težavah, če je vaš odnos do dela bolj površen. Velja se torej potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje.

DVOJČKA – Iztržite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje vseh, ki bodo za dogodek izvedeli.

RAK – Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili vse, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti prednost.

LEV – Potrudite se in se obvladajte, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi rekli stvari, katerih škodljive posledice bi še dolgo čutili.

DEVICA – Danes boste imeli obilo energije, ki bo predvsem očitna na psihičnem področju. Kmalu se bo stanje spremenilo in se boste le s težavo prebijali skozi vsakdanje obveznosti.

TEHTNICA – Vzemite si kakšen trenutek samo zase in uživajte. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

ŠKORPIJON – Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu lahko pričakujete izboljšanje.

STRELEC – Zanimivo bo, zlasti če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. Končno se bosta razumela in pozabila na preteklost.

KOZOROG – Vse vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, pri katerih ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati z drugačnega zornega kota.

VODNAR – Pri delu v službi poskusite biti v popoldanskih urah nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši nadrejeni.

RIBI – Vse, kar se vam bo danes dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa.