Astro

Horoskop za sredo, 5. oktobra

w.y.
5. 10. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Bližnjega danes nikar ne poskušajte prepričati, da tokrat nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da poskušate na vsak način z glavo skozi zid.

BIK – Danes nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko včasih tudi nedolžno spogledovanje usodno. Dogajalo se vam bo veliko lepega in zanimivega.

DVOJČKA – Na žalost vse ne bo potekalo po načrtih, spraševali se boste, kaj vam je storiti, da bi se stvari zasukale ugodneje za vas. Veliko boste naredili že, če boste preprosto prezrli manjša zahrbtna nagajanja.

RAK – Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku, naenkrat. Primanjkovalo vam bo moči, zato se boste želeli le umakniti.

LEV – Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane, in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse prodaje in nakupi vam bodo zdaj stekli kar sami od sebe. Kakšen telefon bo vseeno treba dvigniti.

DEVICA – Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo ter si ustvarijo svoje mišljenje. V službi boste spet dokazali, kako dober in zanesljiv delavec ste.

TEHTNICA – Planeti z vami nimajo slabih namenov. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

ŠKORPIJON – Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

STRELEC – Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso bile preveč všeč. Zgodaj popoldne vam bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kjer ste samostojni.

KOZOROG – Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste, razgledani in svoje delo odlično obvladate, torej se čim prej otresite sodelavcev, ki samo prežijo, kako bi se okoristili.

VODNAR – Odločili se boste za nekaj več dela, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o učni nalogi ali pravni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo prišla na vrsto.

RIBI – Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje več časa, da nekaj preboli in odpusti.