Astro

Horoskop za torek, 4. oktobra

w.y.
4. 10. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pokažite, da ste še vedno radi dejavni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo še en izgovor.

BIK – Vse se bo vrtelo okoli ljubezni. Zvezde bodo poskrbele, da se bo v našem življenju precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se bo danes uredil po hitrem postopku.

DVOJČKA – Morali boste postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako, kot bi se morale. Prihaja do nesporazumov, ki so za zdaj manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.

RAK – V današnjem dnevu uporabite vse svoje sposobnosti pri delu in tudi na partnerja ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

LEV – Sledil bo težko pričakovan razplet, posebno glede dopusta ali odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljene so idealne razmere za uspeh in odvalil se vam bo velik kamen od srca.

DEVICA – Najbolje bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj ko bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje področje, nato pa se umaknite.

TEHTNICA – Begala vas bo strast, obenem pa upornost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za svoje telo in dušo ter se zadovoljno spočili.

ŠKORPIJON – Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji.

STRELEC – Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč zaverovani vase. Čim prej se poskušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba za vas vedno stori še nekoliko več, kot je treba.

KOZOROG – Če si hočete dobro, se v nobenem primeru ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse govori nekako proti vam.

VODNAR – Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji.

RIBI – Vaša občutljivost bo nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo. Vsekakor popazite vsaj glede denarja in položnic.