Astro

Horoskop za soboto, 1. oktobra

W.Y.
1. 10. 2016, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Trdo delo, ki ste ga vlagali v svoje ljubezensko življenje, bo zdaj obrodilo sadove. Čeprav je bila pred časom situacija videti precej nerazrešljiva, se vam zdaj odpirajo nova obzorja.

BIK – Potrebujete nekaj več miru, nikakor pa ne dodatnih preglavic. Posebno vas skrbi glede povabila, ki bi ga očitno morali zavrniti. Ne igrajte se z ognjem. Pravočasno premislite o vseh razlogih za in proti.

DVOJČKA – Dopoldne se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo. Lahko da bodo trajale vse do konca dneva. Poskusite vso zadevo razumeti s stališča te osebe.

RAK – Sprva boste dokaj utrujeni in vsaj navidezno povsem nezainteresirani za ljubezenske novosti. Nekaj se vam bo razvozlalo pozneje, kot ste upali. V večernih urah pa končno prihaja izredno pomembna novica, ki bo pustila svoj pečat.

LEV – Poglejte pod površino nekega pogovora. Besede bodo dobile povsem nov pomen. Odločitve, s katerimi odlašate, bo počasi treba sprejeti.

DEVICA – V današnjem dnevu boste pogosto slabe volje in hitro se lahko zapletete v prepir. Mogoče niti ne boste imeli pravega razloga, krivca boste vedno našli pri drugih.

TEHTNICA – Enkrat nam gre dobro, drugič spet pademo v globino. To bo dalo pečat tudi današnjemu dnevu, zato boste pogosto nervozni, v neobvladljivem stresu.

ŠKORPIJON – Pomoč lahko pričakujete s strani starejšega gospoda, ki vam bo ponudil nekaj novega. Sprejmite izziv in se dokažite, da lahko obvladate tudi stvari, v katerih niste ravno doma.

STRELEC – Vzemite si čas za popoln mir ob koncu tedna, izklopite telefon in druge moteče dejavnike. Bodite sami v svojem popolnem niču. Takrat boste lahko našli tudi presenetljivo rešitev.

KOZOROG – Pazite, da ne pretiravate z nezdravo prehrano. Če imate kakšen kilogram preveč, imate zdaj lepo priložnost, da se odvečne teže znebite. Vse vajeti so v vaših rokah.

VODNAR – Ne ocenjujte zadev le na podlagi izkušenj, ker vas po nepotrebnem obremenjuje nekaj, kar se najverjetneje ne bo ponovilo. Preveč se zatekate v preteklost.

RIBI – Veliko ustvarjalne energije boste imeli v današnjem dnevu. Teh idej mogoče sicer ne boste prelili v stvarnost, vendar je pomembna tudi vaša notranja samozavest.