Astro

Horoskop za sredo, 28. septembra

w.y.
28. 9. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Danes bodo nekateri od vas zahtevali ali pričakovali nemogoče. Najslabše, kar lahko storite, je, da se prisilite v nekaj, česar v resnici nočete početi.

BIK – Pred vami je zabaven dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev. Na delovnem mestu se bodo zadeve sprva spreminjale in se pozneje rešile v vašo korist. Obdajali vas bodo zelo zanimivi ljudje.

DVOJČKA – Magnetična energija vam bo koristila. Napredovali boste postopoma, korak za korakom. Družili se boste z različnimi ljudmi in postopoma našli svojo izgubljeno moč.

RAK – V vaš urnik je v prihajajočih dneh vključeno delo, delo in samo delo. Vmes pa je prišlo še nekaj stvari, ki niso popolnoma nič povezane z njim. Treba se bo odločiti za eno stvar.

LEV – Sodelovanje s sodelavci bo prijetno in konstruktivno. K sodelovanju povabite tudi druge ljudi, ki vam lahko s svojim znanjem marsikatero nalogo olajšajo in vas vodijo k uspehu.

DEVICA – Vedno ste vestni in nikoli ne zamudite raznih praznovanj in obletnic, zato bi vaši prijatelji morali razumeti, da se morate tokrat pač posvetiti svojemu delu.

TEHTNICA – Danes boste v partnerski odnos stopili zelo neiskreno, nekako s kompromisom med vami in ljubljeno osebo. Obetajo se vam tudi določene čistke na tem področju in morda si boste zaželeli, da bi šli svojo pot.

ŠKORPIJON – Na delu boste vse videli v pravi luči. A marsikaj vam ne bo všeč, kar še ne pomeni, da se lahko izognete odgovornosti. Pri ljubezenskih zadevah se vam vse neznosno vleče.

STRELEC – Tkali boste nevidno nit diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu in pri vaših finančnih zadevah. Odprle se vam bodo nove poti, vendar vseeno hitite počasi.

KOZOROG – Točno veste, kaj hočete, in odločno napredujete proti cilju. Tudi ovire na poti vas ne morejo odtegniti od tega. Vendar je ta cilj v vaši glavi zastavljen že toliko časa, da skorajda ni več aktualen.

VODNAR – Naredite načrt vsega, kar bi radi opravili. Potem pa začnite po vrsti, in ne tako bežno, kakor kaj pride. V ljubezni pa se lahko vsaj za nekaj ur prepustite občutkom, toda obenem se pripravite na kak pogovor o resnejših temah.

RIBI – Vstopate v zanimiv svet novih energij in obrazov. Medtem ko je to dobro za vaše poslovne možnosti, pa bi lahko negativno vplivalo na vaše zasebno razmerje.