Astro

Horoskop za torek, 27. septembra

w.y.
27. 9. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - V prvi polovici dneva boste zelo težko povedali tisto, kar želite povedati, saj so očitno vsi nekako zmedeni. Nihče ne bo sposoben resnično prisluhniti.

BIK - Pozitivno razmišljanje vam bo v popoldanskih urah podarilo krila. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo stali ob strani. V pomoč vam bodo tudi najrazličnejši nasveti.

DVOJČKA - V popoldnevu se vam obeta sprememba, ki pa vas lahko pusti pred zaprtimi vrati med vami in ljubljeno osebo. Pazite, da dneva ne boste preživeli v lažnih pričakovanjih, katerih bi se lahko zavedali prepozno.

RAK - Zelo radi pomagate ljudem. Že vsesplošno znano je, da če kdo potrebuje pomoč, je pri vas vedno dobrodošel. Sedaj se bo to še toliko bolj izkazalo, ker pomoč potrebuje nekdo od vaših bližnjih.

LEV - Izredno dobro se boste počutili v svoji koži, ko boste začeli uresničevati svoje velike želje in jih delili s partnerjem. Predvsem se v današnjem dnevu zanašajte na intuicijo in samega sebe.

DEVICA - Področje na katerem trenutno sijete je delo. Vanj vlagate vse moči. Posvečate mu tudi vse proste trenutke vašega življenja. Za uspeh ste morali trdo garati in tudi sedaj nimate nič manj dela kot prej.

TEHTNICA - Težave, ki ste jih bili deležni so nekoliko za vami. Znašli se boste v veliko bolj mirnem obdobju, ki bi lahko bilo čudovita priložnost, da vidite, kjer ste in kje si želite biti v novem razmerju.

ŠKORPIJON - Odločiti se boste morali ali boste več časa posvečali karieri ali pa družini in prijateljem. Vse skupaj nikakor ne bo šlo. Čas je, da to spregledate in začnete delovati na enem področju!

STRELEC - Prepustite se toku in si dovolite počutiti se tako, kot si želite. Na okolico se ne ozirajte, čeprav bo nekdo želel manipulirati z vami in vas prepričati v nekaj.

KOZOROG - Začutili boste novo prijateljstvo, ki vas bo prerodilo in vam podarilo dober občutek. Začetek tega prijateljstva bo v znamenju novih pričakovanj in vizije.

VODNAR - Čustvena skladnost bo prinesla določeno ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali v komunikaciji in vedite, da beseda ni konj.

RIBI - Na službenem področju se boste znašli pred pomembno odločitvijo. Pri tem pa morate upoštevati tudi dejstva, ki pa tokrat ne bodo tako samoumevna.