Astro

Horoskop za ponedeljek, 26. septembra

W.Y.
26. 9. 2016, 08.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN- Z neko osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer nujno ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem da se ne strinjate pa bo tudi produktivno.

BIK- Nekoliko neodgovorno se boste obnašali zato boste temu primerno čutili tudi posledice. Ob koncu dneva se boste spet odprli in predvsem umirili v bližini partnerja. 

DVOJČKA- Nek preboj energije ob koncu dneva boste odlično izkoristili, kar se bo izkazalo kot velika sprememba v vašem življenju. Začutili boste ustvarjalnost in notranjo moč.

RAK- Ne dovolite, da vas kdo izkorišča ali podcenjuje, saj to zelo slabo vpliva na vašo samozavest. Spet boste na nek način doživeli čustveni pretres. 

LEV-Počasi prihajate do napredka, ki ste si ga pred kratkim zamislili, ovira je lahko le vaša ljubljena oseba, ki se bo danes nahajala v čisto drugačnih energijah in od vas zahtevala nemogoče.

DEVICA- V današnjem dnevu boste našli notranji mir, vendar boste spet pokazali svoj stari obraz. Vse hočete imeti pod svojim nadzorom, kar pa le težko sprejemajo vaši bližnji. 

TEHTNICA- Niste preveč navdušeni, nekako čakate in čakate na tisto, kar bi vas premaknilo. Kritično bo v popoldanskih urah, posebno v odnosih z vodnimi znamenji ter z nekom, ki je izredno nepotrpežljiv.

ŠKORPIJON- V sebi boste čutili željo, da bi spoznali nekaj novega. Mogoče drugi ne bodo zlahka sprejemali tega vašega pričakovanja in boste imeli občutek, da so vas odrinili in vas ne marajo. 

STRELEC- Čutili se boste ubrani med srcem in umom. Pomembno je, da vedno poslušamo najprej svoje srce in notranje občutke. Pojdite še v naravo, kjer boste odkrili tudi kakšen pomemben odgovor na vaše dileme.

KOZOROG- Danes bodo razmere zrele za negovanje dobrega prijateljstva. Položaj zvezd bo ugoden tudi za razmislek o daljnosežnih načrtih. Kombinirajte oboje skupaj in prijetno presenečeni boste nad rezultatom.

VODNAR- Marsikaj boste razčistili na čustvenem področju. O tem boste premišljevali tudi v večernih urah. Začutili boste veliko olajšanje in zdravje bo danes odlično. 

RIBI- Nekdo se bo izkazal in lahko načrtujete nekaj dolgoročnega. Samski se lahko dogovorite za srečanje, ki bi pustilo svoj pečat! Strasti boste našli v nekoliko nenavadnem okolju in okoliščinah!