Astro

Horoskop za soboto, 24. septembra

w.y.
24. 9. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V službi se obetajo pozitivni premiki, ki vas bodo presenetili. Na kaj takega ste dolgo čakali, saj zadnje čase niste našli pravih besed. Počasi se postavite zase.

BIK – Svojih obveznosti se boste lotevali z veseljem, saj si boste za vse znali vzeti ravno toliko časa, kot ga potrebujete. Čeprav vas mikajo novi izzivi, se poskusite nekoliko zadržati.

DVOJČKA – Nekomu bi radi povedali svoje mnenje, vendar vam okoliščine tega ne bodo dovolile. Srečanje ne bo potekalo tako, kot ste si predstavljali. Vse ima svoj razlog, zato se poskusite sprostiti.

RAK – Prisluhnite srcu in mu sledite, saj le tako ne boste obžalovali te pomembne odločitve. Vezani ne boste razumeli partnerja, kar ga bo prizadelo. Zato se le potrudite in spodbudite pogovor.

LEV – Spremembe, ki jih boste danes doživeli, vam bodo koristile v bližnji prihodnosti. Znali si boste narediti pravi načrt in se postaviti zase na svoj diplomatski način.

DEVICA – Premislite o določenem odnosu, ki vas vznemirja. Morda je bolje tisto, kar se dogaja zdaj, čeprav morda niste najbolj zadovoljni in bi radi zahtevali kaj več.

TEHTNICA – Za večerjo partnerju pripravite njegovo najljubšo jed in trud se bo obrestoval, saj vas čaka prijetno presenečenje. Samski boste zadovoljni z odločitvijo, ki ste jo sprejeli v preteklosti.

ŠKORPIJON – Omejite svoja prevelika pričakovanja, ki vas držijo nazaj. Nekaj bi radi rešili z nekaj besedami, a ne gre tako hitro. Morate se organizirati drugače.

STRELEC – Z nekom se očitno ne morete dogovoriti. Zato je morda najbolje, da se držite znanega in se ukvarjate z nečim, pri čemer ste najbolje organizirani. Pazite pri učenju, ne zanemarjajte podrobnosti.

KOZOROG – Jutro bo umirjeno. Posebno naporna bo sredina dneva, ko vas bo od notranjih bojev kar razganjalo, potem pa se bodo stvari počasi začele umirjati. 

VODNAR – Vse se še lahko spremeni in tudi vi boste prav kmalu prepoznali neko napako ali napačno oceno. Za ljubezen tako rekoč ne bo dovolj časa, saj boste z mislimi drugje.

RIBI – Potrebujete več časa, da bi se pripravili na nekaj nalog. Popoldne vam bo lažje. Po naključju boste slišali nekaj, kar vas lahko reši in je povezano s financami.