Astro

Horoskop za četrtek, 22. septembra

w.y.
22. 9. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Čeprav se vam določene delovne naloge zdijo pretežke, vedite, da se lahko vedno zanesete na sodelavca, ki vas spodbuja že od samega začetka. 

BIK – Ne glede na opazke, ki jih boste deležni v dopoldanskem času, boste blesteli s svojimi idejami, zato si ne dovolite, da vas spravijo v slabo voljo, čas bo pokazal, da imate prav. 

DVOJČKA – Stvari so v resnici precej bolj enostavne, kot se vam zdi. Pogoj pa je, da verjamete v svoje sposobnosti. Vaše počutje bo danes dobro, veliko se boste smejali. 

RAK – Ne pustite nikomur, da vas kritizira. Naredite, kar morate narediti, ne da bi vas kdo na to moral opozoriti. Tako se boste izognili zameram. Bolj ko boste sklepali kompromise, več možnosti boste imeli.

LEV – Vezani se boste morali pogovoriti s prijateljem, ki vam bo odprl oči glede vašega odnosa. A pazite, da ne bo ta prijatelj prezrcalil svojih težav v odnosu na vas. 

DEVICA – Storilnost na delovnem mestu bo minimalna, ampak potrudite se, saj je pred vami pomemben projekt, pri katerem želite sodelovati, zato se morate izkazati pred nadrejenim. 

TEHTNICA – Zasebno boste razčiščevali stvari v odnosih z bližnjimi, izkazalo se bo, da tokrat predvsem oni potrebujejo vašo pomoč in dobro voljo. Ob koncu dneva boste zadovoljni.

ŠKORPIJON – V službi bo malo bolj napeto, posebno popoldne. Ne morete vsega preračunati in načrtovati. Marsikaj se dogaja spontano in od vas je odvisno, ali se boste za zdaj prilagodili.

STRELEC – Zadržanost vam v partnerskem odnosu ne bo prav nič koristila. Raje se soočite in pogovorite, da pridete do bistva in razčistite zadeve, ki vas že dolgo obremenjujejo.

KOZOROG – Izogibajte se koleričnim izbruhom jeze nad partnerjem samo zato, ker ste poprej predolgo zadrževali svoja čustva. Raje se malce potrudite in jih preusmerite v nežnost.

VODNAR – Vaše misli so precej neurejene in nenehno počenjate več stvari hkrati. Tokrat vam bo uspelo, a vseeno se zavarujte, vsaj glede denarja. V ljubezni ste preveč občutljivi.

RIBI – Vezani se boste morali pogovoriti s prijateljem, ki vam bo odprl oči o stanju vašegaodnosa. V tistem trenutku se boste začeli počutiti bolje in zaupati v svojo intuicijo.