Astro

Horoskop za sredo, 21. septembra

w.y.
21. 9. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vezani danes ne boste najbolj osredotočeni na vajin odnos. In partner ne bo navdušen nad tem. Morali mu boste povedati, kaj je tisto, kar vas tako zelo muči.

BIK – Ozrite se nazaj in ponovno razčistite sami pri sebi, zakaj ste že odločili tako, kot ste se. To vas bo pomirilo in ponovno se boste usmerili v razmišljanje. 

DVOJČKA – Tudi ko najdete koga, ki vam zelo ustreza, pazite, da ne boste začeli iskati napak in razlogov, zakaj bi končali novo poznanstvo. Ne bodite tako pikolovski. 

RAK – Hote ali nehote boste službeno razpoloženje preslikovali v intimnega in se spraševali, ali ste v odnosu, ki vas izpolnjuje, ali pa je morda čas, da se odločite drugače.

LEV – Ne dovolite, da vaši osebni interesi in čustva vplivajo na vaše finančne investicije. Bodite iznajdljivi, če hočete biti ekonomsko uspešni. Vaša glavna skrb naj bo zdravje.

DEVICA – Izogibajte se družbi tistih, ki samo veliko govorijo, pa ne končajo ničesar. Marsikaj poveličujete in po nepotrebnem prenašate svojo napetost tudi na drage osebe.

TEHTNICA – Odločitvi se boste nekako izogibali. Morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, danes pa čutite, da niste na vrhuncu. Ne delajte ničesar na silo.

ŠKORPIJON – Počakajte, da priložnost sama pride do vas. Tako boste imeli dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na posel, ki vas čaka. 

STRELEC – Vezani boste v današnjem dnevu polni idej in načrtov za vajin odnos, ne boste pa razmislili, kako bi jih izpeljali. Pogovorite se o tem s svojo boljšo polovico.

KOZOROG – Znašli se boste v okolju, ki bo za vas preveč resno, da bi lahko v njem uživali, a to na vaše delo ne bo vplivalo, ravno nasprotno. Zvečer boste končno sproščeni.

VODNAR – Še vedno razmišljate, kaj storiti, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Nekoga boste osvajali počasi in izkazalo se bo, da obema pravzaprav ustreza tak pristop.

RIBI – Poiščite si hobi, ki vam bo dovoljeval stik z naravo. Proti večeru vas čakajo prijetna presenečenja v krogu družine. Zgovorni boste, kar vas bo napolnilo z novimi idejami.