Astro

Horoskop za torek, 20. septembra

w.y.
20. 9. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Čustveno življenje bo vroče in razgibano, poskrbeli boste za veliko adrenalina, ki ga boste ves čas sproščali. Tudi na poslovnem področju boste danes blesteli.

BIK – Na delovnem mestu se boste ukvarjali s finančnimi vprašanji, ki vas že nekaj časa begajo. Dobro veste, da ste večinoma sami odgovorni za denarni primanjkljaj na bančnem računu. 

DVOJČKA – Samski ne boste imeli ravno najbolj naklonjenega dne. Določeni dogodki izpred nekaj dni vam ne bodo šli iz glave, zato tudi zvečer ne boste pripravljeni na zabavo.

RAK – Preverite, ali ste opravili vse s svojega urnika. Ostalo je nekaj, na kar morda niste bili pripravljeni. Storite več, da bi nekako popestrili svoje preveč zaspano in dolgočasno družabno življenje.

LEV – Izkoristite dopoldanske ure za urejanje vseh drobnih stvari, za katere prej niste našli časa, pospravite predale, znebite se stare šare in imeli boste čudovit občutek.

DEVICA – Sicer harmoničen dan bo s seboj prinesel nekaj manj svetlih trenutkov, ko vas bodo glodala vprašanja samozavesti, na katera sami ne boste znali odgovoriti.

TEHTNICA – Pri delu ste lahko mirnejši, zlasti zdaj ko postajate vse bolj ambiciozni. Premislite o drugačnih naložbah ali oblikah zavarovanja. V ljubezni vztrajajte pri pogovoru.

ŠKORPIJON – Morate govoriti s tistim, ki ga imate radi. Na glas povejte, kaj vas moti, namesto da povečujete sovraštvo. Ne dovolite, da vaša osebna čustva vplivajo na profesionalne odločitve. 

STRELEC – Pripravite se na negodujoče prijatelje in nasprotovanja sodelavcev. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, saj vam posledice te odločitve najbrž ne bodo všeč.

KOZOROG – Ne boste zdržali dolgo na enem mestu. Glede učenja nekoliko zamujate, čeprav nekaj še lahko nadoknadite. Pogoj za to je, da se zadevi resno posvetite. Čustvom se nikar ne prepuščajte prehitro.

VODNAR – Čaka vas nekaj sprememb, vezanih predvsem na poslovno področje, ki jih niste načrtovali, še manj pa pričakovali. Kako resne in dolgotrajne bodo, je odvisno od vas.

RIBI – Bližnjim razložite, da druženje prestavljate na naslednji dan, res pa se zamotite s knjigo ali filmom, ki vam bo zapolnil misli in odpeljal daleč stran od vsakdanjih skrbi.