Astro

Horoskop za soboto, 17. septembra

w.y
17. 9. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nad vašim ravnanjem bo nekdo zelo presenečen in lahko se znajdete v besednem dvoboju z osebo nasprotnega spola, ki vam je poleg vsega celo všeč, pa si tega nekako ne želite priznati.

BIK – Poiščite družbo tistih, ki vas lahko navdušijo za nove reči. Vsekakor se bo vse skupaj hitro spreminjalo, vendar je marsikaj odvisno tudi od vas. Pokažite, da vam ni vseeno, kako se bo razpletlo.

DVOJČKA – Vprašajte se, ali je še smiselno čakati na nekoga, ki vam ni z ničimer pokazal, da karkoli čuti do vas. Čas je za novo ljubezen, razmislite o tem.

RAK – Učenje in naporno delo boste dali tokrat nekoliko na stran. Nikar se ne bojte, nič ne bo hudega, saj boste imeli v prihodnjih dneh toliko energije, da boste vse nadoknadili.

LEV – V večji družbi se boste počutili izjemno dobro. Posnemate nekoga, ki je zelo zgovoren. Uživate ob dejavnostih na prostem in športu, ki vas spodbuja.

DEVICA –Več bo komplimentov s strani nasprotnega spola, če ste vezani, se vam obetajo prijetni romantični večeri, ki bodo obnovili in poglobili vajino zvezo.

TEHTNICA – Nekaj se končuje in prav odleglo vam bo, ker ste že popolnoma izčrpani. Planeti povečujejo vašo vzdržljivost in krepijo optimizem. Če enkrat se posvetujte glede dodatnega dela.

ŠKORPIJON – Včasih bi morali skrbneje zavarovati svoje zasebno življenje. Pazite z ljudmi, ki radi preveč govorijo o tujih zadevah. Pozor tudi glede telefonskih in elektronskih sporočil.

STRELEC – Zadovoljni boste, ko boste izvedeli, kdo vse vas zagovarja. Marsikdo misli na vas, čeprav še vedno dvomite o novi ljubezni. Na pot se lahko odpravite povsem mirni.

KOZOROG– Načeloma boste ostali vljudni, razen če bodo kritizirali partnerja in boste čutili potrebo, da ga branite. Samski kozorogi ne čakajte, da vas bo konec dneva kdo poklical in povabil ven.

VODNAR – Čim prej se odpravite na pot. Lahko rešite nekaj, s čimer se je zavlačevalo. Z nekom ste izjemno povezani, čeprav bi radi opravili stvari po svoje. Vseeno vas čaka nepričakovan obrat.

RIBI – Pred vami so večje, pomembne novosti, ki lahko celo spremenijo tempo vašega življenja in vas razveselijo. Zabavali se boste s polno paro, saj boste povabljeni povsod, kjer je velika družba in se kaj dogaja.