Astro

Horoskop za petek, 16. septembra

w.y.
16. 9. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Ne oklepajte se telefona v upanju, da se vas bodo spomnili, temveč kaj ukrenite. Po nekaj dneh napetosti prihaja konec tedna, ob katerem boste končno mirnejši. 

BIK – Veliko se boste družili, dajali boste nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam poznane iz lastnih izkušenj. S tem boste tudi sami prišli do mnogih spoznanj. 

DVOJČKA – V ljubezni je težavno to, da sta si s partnerjem preveč podobna, zato se bosta pogovarjala o istih rečeh in nikakor ne bosta našla rešitve. Poskusite prebuditi svojo kreativnost. 

RAK – Sredi dela boste začutili, da ste se naveličali. Za zdaj ni druge poti, kot da stisnete zobe in nadaljujete. Ne morete se spomniti prav vsega, pomagajte si tako, da si boste več stvari zapisovali. 

LEV – Konec tedna bo zabaven. Zato vse skupaj sprejmite kot igro, brez načrtovanja prihodnosti. Imeli boste pravi občutek, kam naj bi se odpravili in kaj bi lahko počeli. 

DEVICA – Pred vami je uspešen dan. Zaželeli si boste sprememb na poslovnem področju in jih s pomočjo nekoga tudi izvedli. Ljubezen bo imela tokrat resnično lepo podobo. 

TEHTNICA – Naenkrat se boste, tudi proti svoji volji, v določeni družbi znašli v središču pozornosti. To vas lahko le dodatno utrudi, ker nečesa nočete prevzeti nase. 

ŠKORPIJON – Zahtevali boste malo preveč, zato ste lahko v popoldanskih urah malce razočarani, ker vam nekdo preprosto ne more ustreči. Začnite se zanašati bolj nase. 

STRELEC – Začeli boste gledati bolj nase in vse bolj boste zadovoljni tudi s svojo zunanjostjo, ki vam v zadnjih tednih ni bila ravno všeč. Prihajajo boljši časi. 

KOZOROG – Pri delu boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščen konec tedna. Neka srčna zgodba potrebuje še veliko epizod, da bo rešena. 

VODNAR – Vse poteka preveč mirno in preveč ustaljeno za vaš okus, kar vas bo morda celo nekoliko obremenilo. Vseeno si morate priznati, da imajo prav tisti, ki vas na marsikaj opozarjajo. 

RIBI – Slišali boste nekaj, ob čemer se ne morete ravno umiriti. Potrebujete še nekaj časa, da bi se spet spravili pokonci. Naenkrat držijo vajeti tisti, ki vam niso preveč všeč.