Astro

Horoskop za sredo, 14. septembra

w.y.
14. 9. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Prihaja obdobje, ko boste morali začeti skrbeti sami zase, poleg tega vam bodo dodelili skrb še za vse okoli vas. Na poslovnem področju boste morali zaščititi svoje avtorsko delo.

BIK – Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke. Delo bo danes potekalo brez zapletov.

DVOJČKA – Zapišite si nekaj pomembnega, tako na poslovnem področju ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali, kar vam bo všeč.

RAK – Presenečeni boste, ko se vam bo nasmehnil nekdo, o katerem sanjate že nekaj časa. Vendar bodite pazljivi, da ne boste prehladno odreagirali in si zapravili možnosti.

LEV – Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo pred kratkim. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate in se vsemu skupaj nasmejite.

DEVICA – Samske device boste prevzele pobudo in ne boste čakale, da vas kdo začne osvajati. Če boste opazile koga, ki vam bo všeč, se ne boste obotavljale in mu boste to takoj pokazale.

TEHTNICA – Vaš spomin in koncentracija bosta na višku in vi boste kar cveteli od zadovoljstva. Tisti, ki ste v zvezi, boste postavljeni pred večje preizkušnje in zoprne situacije.

ŠKORPIJON – Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene, ki jih skrivate v sebi. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa iz preteklosti.

STRELEC – S partnerjem se bosta odločila, da bi vajino ljubezensko zvezo premaknila za eno stopnjo više. Zaradi tega boste v sedmih nebesih, nič se vam ne bo zdelo težko.

KOZOROG – Pokažite svoja čustva. Marsikaj, kar si želite, je veliko bližje, kot upate. Ne ocenjujte sogovornika na podlagi prvega vtisa. Morda sta si veliko bolj podobna, kot ste si predstavljali.

VODNAR – Samski si lahko obetate več ob zanimivem poznanstvu, ki je skoraj pred vrati. Nekomu se boste približali spontano. Ne pripravljajte nobenih nagovorov.

RIBI – Nimate časa za vse, kar se vam ponuja, zato boste nemirni. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.