Astro

Horoskop za torek, 13. septembra

w.y.
13. 9. 2016, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Paziti boste morali na ton in moč svojega glasu. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas, saj je to žaljivo za njih. 

BIK – Poslušajte svojo lastno intuicijo in poskusite razrešiti svoje sanje. Pokazale vam bodo pot, po kateri boste morali hoditi. Bodite pozorni na nove priložnosti, ki se počasi bližajo. 

DVOJČKA – Če ne boste pazljivi, lahko hitro zapadete v krizo, iz katere ne bo tako lahko uiti. Izberite si miselno nalogo, ki bo vaše možgane zaposlila, s tem pa se boste izognili napadom kritike in drugih stvari. 

RAK – V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti. 

LEV – Dokončajte nekaj, še preden vas bodo spomnili na vaše obveznosti. V ljubezni pričakujete preveč, zato boste v današnjem delu malce nezadovoljni z vsem skupaj. 

DEVICA – Za vas se je namreč začelo obdobje, ko se izgubljate v stvareh, ki pritegnejo vašo pozornost. Ure in dnevi pa pri tem kar bežijo, zato vam lahko kakšna zadeva uide iz rok. 

TEHTNICA – Občutili boste pritisk, saj bo okoli vas ves čas plesala oseba, ki vam ne bo niti malce simpatična, vi pa ne boste vedeli, kako se je znebiti. Uporabite neposreden nastop. 

ŠKORPIJON – Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste, kot da bi lahko gore premikali. Takšen nenaden zasuk vam bo dal veliko zagona tudi pri zasebnih rečeh. 

STRELEC – Pazite na zdravje, ne oponašajte tistih, ki so mlajši ali bolje pripravljeni od vas. V nasprotnem primeru bi se preveč obremenili. Ljubezen bo v današnjem dnevu malce zadržana. 

KOZOROG – Po glavi se vam bodo v dopoldanskih urah pletle negativne misli. Občasno si sami sebe predstavljate kot žrtev, kar povzroči, da se počutite nemočne in ranljive. 

VODNAR – Ste kot nemirni metulj, kar hitro se premikate z ene teme na drugo in z enega mesto na drugega. Spet nimate dovolj časa ali potrpežljivosti. Začnite gledati bolj nase. 

RIBI – Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se, ali se vam izplača, saj se vam v prihodnje na tem področju obetajo številni zapleti.