NAPOVED

Horoskop za ponedeljek, 12. september

W.Y.
12. 9. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Izkoristili boste vse svoje adute, potem vam ostane le, da počakate na odločitev nekoga izmed vaših bližnjih. Morda bo prav to čakanje nekaj najtežjega, ker bi zadevo radi čim prej pustili za seboj.

BIK – Ljubezen bo danes zelo pomembna, saj se v ozadju končno nakazuje večja odločitev, ki vas bo privedla do sproščenega počutja in stabilizacije.

DVOJČKA – Polni boste zanimive, ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede pomembnega večjega nakupa.

RAK – Nekdo se vrača v vaše življenje, vi pa imate dovolj moči, da bi se končno pogovorili o vsem. Takšne situacije so lahko zelo vznemirljive in hkrati za vas prijetne.

LEV – Potrudite se in razložite partnerju celotno situacijo, ki vas vznemirja. Če vas ima res rad, bo razumel in vam pomagal. V nasprotnem primeru boste malce nezadovoljni in zoprni.

DEVICA – Presenečate s spremembo počutja. Naenkrat se zapirate vase in ne boste odgovorili niti tistim, ki so nenehno v vaši bližini. Bodite bolj komunikativni.

TEHTNICA – Nekdo vam bo izredno pri srcu, čeprav morda nimate dovolj časa, da bi se mu ali ji posvetili. Ne dovolite, da bi vajino srečo načelo nekaj, kar naj bi za oba ostalo za vedno v preteklosti.

ŠKORPIJON – Besede ne koristijo nikomur, če jim ne sledijo dejanja, zato se čim prej odpravite na zrak in ne iščite slabih izgovorov, s katerimi bi situacijo samo poslabšali.

STRELEC – Na nekem področju že poznate vse zakonitosti in pravila, vseeno pa se morate podrediti močnejšim. Vsaj dopoldne bodite čim bolj pogumni in kreativni.

KOZOROG – Danes bodo vaše misli usmerjene v željo po napredku. Najprej pa vsekakor razčistite s preteklostjo in se poskusite z njo soočiti, šele nato se podajte v prihodnost.

VODNAR – Z nežnejšim spolom se morda ne razumete tako, kot bi radi, vendar ste deloma tudi sami krivi. Pustite, da ugibajo, kako se počutite, in vas presenetijo.

RIBI – Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Vajini skupni trenutki so dragoceni, a vseeno ne hitite preveč, posebno če se pripravljata na uresničevanje velikega skupnega načrta.