Astro

Horoskop za soboto, 10. septembra

w.y.
10. 9. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nekoliko bolj se posvetite telesni pripravljenosti. Koristilo vam bo več gibanja v naravi ali plavanje. Izžarevali boste veliko veselja in pozitivno energijo.

BIK  Zadnje čase se samski preveč posvečate vsem ostalim obveznostim, le svojemu ljubezenskemu področju ne. Skrajni čas je, da naredite nekaj tudi v tej smeri.

DVOJČKA  Med pogovorom s simpatično osebo se bodo kresale iskre, a se bo vseeno dobro razpletlo. Še posebno za vas, saj ste v pričakovanju lepih energij.

RAK  Vaše dejanje bo imelo precej drugačen odziv, kot ste sprva pričakovali. Vseeno se ne ukvarjajte s tem, saj le vi veste, zakaj ste tako ukrepali.

LEV  Bodite pozorni na besede bližnjega, čeprav imate občutek, da govori brez zveze ter da ni najbolj prepričan o tem. V njegovih besedah se skriva nekaj pomembnega.

DEVICA  Privoščili si boste konkreten spanec. Veliko se boste gibali med ljudmi, ki vas bodo prijetno presenečali, zato boste zelo srečni in zadovoljni.

TEHTNICA  Ukrepanje na lastno pest bi bila najboljša rešitev, a se lahko zaradi tega znajdete v hudih težavah. Bodite potrpežljivi in počakajte vsaj kakšen dan, dva.

ŠKORPIJON  Glede na trenutne okoliščine bo najbolje, da se začnete bolj intenzivno posvečati svojim finančnim in poslovnim zadevam, ki vas bremenijo.

STRELEC  Ob različnih opravkih se vam nekoliko zatika, predvsem zaradi vašega neupravičenega strahu. To se vam po navadi dogaja takrat, ko počnete več stvari hkrati. Nikar se ne prepuščajte trenutnim čustvom, nadaljujte počasi.

KOZOROG  Čeprav se po eni strani pritožujete, da vas prijatelji zanemarjajo, vam po drugi strani to tudi ustreza. Tako imate več svobode in časa zgolj zase.

VODNAR  Bližnjemu ne postavljajte ultimatov, saj nimate nobenih razlogov za takšno ravnanje. Ste že pomislili, kako bi se vi počutili v njegovi koži? 

RIBI  Pretirana skrb je odveč, kajti stvari se za vas ugodno razpletajo. Če ne bo nepredvidenih okoliščin, boste zagotovo prvi prišli do cilja.