Astro

Horoskop za petek, 9. septembra

w.y.
9. 9. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Umiriti se bo treba. Energije vas bodo prisilile v praktične in urejene postopke, ki se vam bodo zdeli pretirano dolgočasni, vendar jim boste tokrat resnično kos.

BIK – S partnerjem se vam bo zgodilo nekaj lepega, da boste mislili, da sanjate z odprtimi očmi. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte skrbi za prihodnost.

DVOJČKA – Zelo boste veseli, kajti vse, za kar ste si že dolgo časa prizadevali, se vam bo končno uresničilo. Finančno ne bo velikih sprememb, vse skupaj bo zelo stabilno.

RAK – Nobenih pretiranih sprememb ne bo, če si zanje ne boste prizadevali sami. Glede tega ni nobenih izgovorov in tam, kjer ste se že tolikokrat opekli, pač ne morete biti naivni.

LEV – Marsikaj boste postavili nazaj v popolno celoto, seveda z novimi dodatki in pozitivno energijo. Z dobrimi dejanji si boste ustvarili stalnost in varnost.

DEVICA – Le težko se boste uprli skušnjavi, da se ne bi vključili v pogovor, ki sicer ne more imeti kakšnega posebno osvobajajočega epiloga. Poskusite najprej pozorno prisluhniti.

TEHTNICA – Precej na jasnem si boste glede čustev, a to še ne pomeni, da bodo presenečenja izključena. Kot se rado zgodi, se bodo zgodila takrat, ko boste najmanj pričakovali.

ŠKORPIJON – Lahka, nežna in ljubeča energija bo kot balzam za izčrpano dušo. Pozabili boste na dinamično preteklost in si dovolili nekaj lenarjenja in maksimalne sprostitve.

STRELEC – Pogovorite se z osebami, ki vas bremenijo. Vaša intelektualna moč je na zelo visoki ravni, zato jo izkoristite za nove podvige in zamisli. Ob vsem skupaj pa ne pozabite na svoje zdravje.

KOZOROG – Malce razkošja si lahko privoščite, to vam še nikoli ni škodovalo. Če občasno igrate igre na srečo, potem je zdaj primeren trenutek, da vplačate loto.

VODNAR – Znašli se boste v središču dogajanja, a naj vas nikar ne zajame panika. Svojo vlogo, ki je niste najbolj vajeni, boste kljub temu uspešno opravili.

RIBI – Nehajte razmišljati, da vas ljudje okoli vas ne spoštujejo. Prva stvar, ki jo morate narediti, je, da postanete malce bolj zadovoljni sami s sabo. Nato vas bodo cenili tudi drugi.