Astro

Horoskop za četrtek, 8. septembra

w.y.
8. 9. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Treba bo razčleniti neko težavo, če jo boste želeli zares odpraviti. Ne poskušajte se ji izogniti, saj to ne bo mogoče. Prej ko jo boste rešili, bolje bo za vas. 

BIK – Pri odgovorih na neprijetna vprašanja bodite kratki in jedrnati. Bolj ko boste odgovarjali na dolgo in široko, večja bo verjetnost, da se boste zagovorili. 

DVOJČKA – Izbijte si iz glave, da boste vse skupaj, kar vas čaka, opravili čez noč. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo. 

RAK – Ne prehitevajte dogodkov in pustite sodelavcu, naj najprej predstavi svojo taktiko. Če vam tudi potem ne bo všeč, mu to brez občutka slabe vesti tudi povejte. 

LEV – Še vedno razmišljate o določenih nesporazumih v službi, vendar bi bilo dobro preusmeriti misli, saj z analiziranjem tokrat žal ne boste ničesar dosegli. 

DEVICA – Naključni dogodek vam bo že dopoldne vendarle odprl oči. Takoj boste ugotovili, kaj ste do zdaj zamudili, a časa za popravni izpit bo še vseeno dovolj. 

TEHTNICA – Naloga, ki vas čaka, zahteva celega človeka. Če mislite, da ji ne boste kos, raje odnehajte že pred začetkom in jo prepustite tistim, ki jo obvladajo. 

ŠKORPIJON – Na krilih domišljije se boste podali v tvegano zadevo. Kmalu boste ugotovili, da ste naredili napako. Z investicijami še nekoliko počakajte. 

STRELEC – Številne obveznosti vas bodo pokopale pod seboj, če ne boste pametno organizirali časa. Poskusite, saj ne bo tako težko, kot že vnaprej predvidevate. 

KOZOROG – Čustveni svet bo poskrbel za realno konkretnost, steber, na katerega se boste lahko oprli. Vprašanje je le, koliko si boste to želeli. Večer prinaša milino. 

VODNAR – Čaka vas veliko zanimivega. Nekaj boste naredili brez razmišljanja, tokrat vas zanima le izid. Vsaj okoli poldneva najdite več časa tudi za sproščen pogovor. 

RIBI – Določeni premiki bodo resnično nujni, le da vam za zdaj še ni jasno, kako jih boste sploh dosegli. Brez skrbi, vse se bo začelo razvijati pozitivno in realno.