Astro

Horoskop za torek, 6. septembra

w.y.
6. 9. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pri delu boste še naprej natančni in zelo avtoritativni. Trdno ste se oklenili zadev in prevzeli še dodatne obveznosti, v zameno pa ne zahtevate ničesar, kar je pohvalno. 

BIK – Malce si odpočijte in dajte prednost svojemu zasebnemu življenju. Prijatelji že nestrpno čakajo, da se jim posvetite, in današnji dan je več kot primeren za to. 

DVOJČKA – Čas je pravi, da izrazite svojo željo po večji spremembi. Veliko ljudi se bo obrnilo na vas po nasvet ali samo tolažbo. Razčistite tudi s svojimi ljubezenskimi čustvi. 

RAK – Vaše misli bodo obremenjene s službenimi zadevami. Izredno zbrani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju in manjšemu kaosu. 

LEV – Časa za razmišljanje ne bo na pretek. Na delovnem področju ne cenijo dovolj vaših naporov. Povežite se z osebo, ki vam lahko pomaga, da se pomaknete stopničko višje. 

DEVICA – V ljubezenskem razmerju se bodo pojavile težave, predvsem zaradi vašega nezaupanja. Ne pozabite, upanje umira zadnje. Razmišljajte bolj optimistično. 

TEHTNICA – Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite. Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči. Dan bo sproščen in razigran. 

ŠKORPIJON – V ljubezni hrepenite po nedosegljivem, morda zato ker niste še pripravljeni na nekaj konkretnega. Danes bo vse potekalo izredno hitro in učinkovito. 

STRELEC – Vaša kreativnost in domišljija se bosta v današnjem dnevu razcveteli. Čim več časa posvetite umetnosti in stvarem, ki vas veselijo. Večer boste preživeli v dobri družbi. 

KOZOROG – Dobre priprave so vredne zlata, ker se boste danes ukvarjali le še s podrobnostmi. To velja tako glede študija kot potovanja, ki ga načrtujete. 

VODNAR – Nečemu pripisujete preveč pomena, kar pa ne bo imelo večjih posledic. Tega se boste k sreči zavedli že dovolj zgodaj in prestavili nekaj, kar vas je obremenjevalo. 

RIBI – S trezno glavo premislite o vseh dogodkih in šele nato se odločite. Ob koncu dneva boste vso svojo pozornost namenili ljudem, ki jih imate radi in vas spoštujejo.