Astro

Horoskop za ponedeljek, 5. septembra

W. Y.
5. 9. 2016, 06.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Na poslovnem področju boste prav gotovo načrtovali aktivnosti za novo obdobje, vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni in da si ne postavljate previsokih ciljev.

BIK – Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. Danes obstaja možnost nepričakovanih denarnih dobičkov.

DVOJČKA – Nekaj bo ostalo nedorečeno, nekako v zraku. Ne iščite izgovorov, tako v službi kot doma se morate potruditi po najboljših močeh. Vsekakor pazite z opravljivci, vsaj pri delu.

RAK – Že zjutraj, ko se boste zbudili, bo vaša prva misel partner in kako prijetno bi bilo, če bi dan preživela skupaj, zato poskrbite, da se čim prej vidita. Druge zadeve bodo že počakale. 

LEV – Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov. Telo vam bo nekaj sporočalo, prisluhnite mu in naredite kakšno spremembo. 

DEVICA – Tisti, ki iščete zaposlitev, boste danes prejeli dobre novice o skorajšnjem začetku. Ponudilo se vam bo tudi nekaj priložnosti za honorarno delo, zato boste zadovoljni. 

TEHTNICA – Nekaj vam vrača pogum, sicer na nekoliko nenavaden način. Resnično potrebujete nekaj takšnega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. 

ŠKORPIJON – Začetek tedna prinaša veliko težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Zdi se vam, da je vse skupaj zaman, saj oba vztrajata pri nasprotujočih si stališčih. 

STRELEC – Pazite, da drugi preprosto ne bi hitro in zlahka pozabili, kaj ste storili za njih. En dokaz očitno ne zadošča, potrebujete jih več, zato se potrudite po najboljših močeh. 

KOZOROG – Za tiste, ki ste v zvezi, je danes čas, da se prilagodite partnerju. Skupaj se lotita nečesa, kar bo njemu všeč. To se vam bo obrestovalo, saj vaju bo še dodatno povezalo. 

VODNAR – Imate občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, preglejte dokumente in pošto. Velikokrat vam je nekaj odvzelo pogum tik pred zdajci. Vse skupaj se vam je zdelo kot prevelik zalogaj, tokrat ne ponavljajte enake napake. 

RIBI – Ni rečeno, da vas ne bo zaneslo in boste nakupovali stvari, ki jih ne potrebujete in ki poleg vsega še presegajo vaše finančne sposobnosti. Glejte, da vam to ne bo prešlo v navado in postalo vaša strast.