Astro

Horoskop za četrtek, 1. septembra

w.y.
1. 9. 2016, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Na drugi strani je oseba, ki razmišlja podobno kot vi, in zlahka se bosta ujela. Doma boste prav tako obrnili nov list in vse vam bo lažje, tudi v odnosih s starejšimi.

BIK – Vaša vključenost v dobro delo lahko prinese pozitivne učinke, a če boste preveč časa posvečali temu, boste zamudili priložnost, da spoznate osebo, ki vam bo ponudila nekaj zanimivega.

DVOJČKA  Pazite na svoj ugled, bodite previdni in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Pomagala vam bo oseba, ki je izjemno vztrajna, prav to vam bo posebno všeč.

RAK  Tokrat preprosto ne morete mimo določenih stvari, ki vas motijo. K sreči se boste z novimi težavami spoprijeli drugače, veliko bolj diplomatsko, kar vam prinaša nekaj pozitivnih točk.

LEV  Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte s prijateljem, saj mu morda vaši načrti ne bodo najbolj pogodu. Danes bodo okoliščine primerne za sproščeno počutje.

DEVICA – Doma pokažite več razumevanja, posebno v odnosih s starejšimi. Nekaj vam še ni jasno, a to ni trenutek, da bi se prepirali. Najbolje bo, da se enostavno umaknete, dokler se prah ne poleže.

TEHTNICA – Prišlo bo do zanimive spremembe; vaše delo vas bo pripravilo do tega, da se vključite v projekt, ki bo prinesel večji dobiček. Družite se z ljudmi, ki imajo podobne interese, in dosegli boste napredek.

ŠKORPIJON  Danes se boste pošteno namučili, saj boste morali uskladiti želje in možnosti glede poslovne prihodnosti. Dvakrat premislite, preden rečete zadnjo besedo.

STRELEC – Delo in vsakdanje obveznosti boste opravljali z igrivostjo in predanostjo. Danes boste sicer imeli nekaj težav z denarjem, vendar bolj v tem smislu, da vam tudi boljše materialne priložnosti ne nudijo pravega veselja.

KOZOROG – Nekomu se zdite izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na to zgodbo ali se vsaj začasno umaknili. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete z izgovorom.

VODNAR  Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo prizadeti. Več ko se boste pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, koliko lahko drugim ponudite.

RIBI – Nekdo se vam bo oglasil takrat, ko boste že skoraj opustili skupne načrte. Zdaj se boste ukvarjali s še enim zanimivim predlogom. Bodite pripravljeni tvegati, odpotujte, bodite pozitivni, tudi s partnerjem.