Astro

Horoskop za torek, 30. avgusta

w.y.
30. 8. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V službi zatišja danes ne bo. Posvetite se nalogam, ki so bile zaupane vam osebno. Nikakor ne boste mogli sestaviti vseh delov skupaj. Morda bi vam pomagal pogovor.

BIK  Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je nekaj časa preveč obremenjevalo. Nekako so minili časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni toliko pomembno.

DVOJČKA  Obračunavali boste sami s seboj in prinesli s seboj konkretne odločitve. Dom vam bo v današnjem dnevu glavna skrb in želeli boste vnesti red za vsako ceno.

RAK  Premišljevali boste o svoji zvezi in prišli do zaključka, da je vse tako, kot mora biti. Ni potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih. Na področju dela se vam počasi obeta napredek.

LEV  Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Zato ni razlogov za igro in sprenevedanje, saj v takih situacijah po navadi niste preveč spretni. Uspešni boste ob ustvarjalnih nalogah.

DEVICA  Ne bo še vse tako, kot si želite, vendar pa bodo v drugem delu dneva stvari postale bolj jasne in logične in končno boste vedeli, v kateri smeri morate delovati, da bi dosegli zaslužen uspeh.

TEHTNICA  Radi se premikate, družite in smejite. Danes boste pogosto neprepoznavni, naenkrat resni in polni dvomov. Nekaj zasebnih težav vpliva na vse drugo, ostanite odločni.

ŠKORPIJON  Te dni lahko izkoristite svoje ideje v družbi prijateljev. Verjetno ni človeka, ki ne bi sodeloval pri vaših neumnostih. Kljub temu ne bodite preveč ekstremni.

STRELEC  Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še najtežja prepreka v zvezi s šolo ali študijem. Pozorno preberite vse potrebno gradivo. Uspelo vam bo.

KOZOROG  Ne zatiskajte si oči in prisluhnite. Trma in negiranje vas ne vodita nikamor. Dovolite si biti spontani in vzemite izrečene besede kot dobronamerne.

VODNAR  Z vsem se boste spoprijemali veliko bolj praktično kot v prejšnjih dneh in zahtevali boste jasno razlago. Vsemu botruje močan Mars. To velja tako v stalnem razmerju kot ob začetku nove zgodbe.

RIBI  Ohranite mirno kri in poskusite po počasnejši poti, posebno če nekaj še pogreva vaše dvome. Predvsem v karieri, kjer se trenutno raje držite ustaljenih pravil.