Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 29. avgusta

R.T.
29. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Veliko srečo boste imeli danes pri pravnih zadevah, zato se nikar ne izmikajte, ampak se soočite s situacijami, ki so še ostale odprte in zahtevajo čim prejšnjo rešitev in realizacijo.

BIK – Zavedajte se, da morate svoje delo opravljati natančno in odgovorno. Svojih dolžnosti ne prelagajte na druge. Danes se boste veselili tudi uspeha svojih sodelavcev, kar bo povzročila luna.

DVOJČKA – Če na področju zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zaveste, da tako ne bo šlo v nedogled. Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka.

RAK – Izboljšajte organizacijo dela. Zdi se, da imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti delovnih obveznosti. Dan bo minil v znamenju manjših nesoglasij.

LEV – Zožite krog zaupanja vrednih sodelavcev. V nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšen trač. Vezani, za vas je ljubezen samo igra. Po morebitnih težavah naj vas vodi pozitivna energija.

DEVICA – Pričakujte nekaj ljubezenskih novosti, saj vse skupaj poteka hitreje, kot ste upali. Srečanje vas bo razveselilo, tudi zato, ker se vse skupaj dogaja v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

TEHTNICA – Pri delu bodite pripravljeni na morebitne nesporazume, ki jih prinaša luna. Ne glede na to, kakšen bo izid, bo za vas pomembno, da boste ohranili ugled in čast v krogu poslovnih partnerjev.

ŠKORPIJON – Ne bojte se, da se ne bi mogli uveljaviti. Le pogumno stopajte naprej po svoji poti! Vaše počutje bo odlično, morda bi se lahko le malo večkrat odpravili na svež zrak.

STRELEC – Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili, odnosi z nadrejenimi se lahko pogosteje zaostrijo, obdržite sproščen nastop, za vtis ne skrbite. Ste na pravi poti do uspeha, ne ustavljajte se.

KOZOROG – Neko srečanje bo za vas napornejše, kot ste pričakovali, kar bo še okrepila luna. Čim prej se pogovorite o zadevi, ki vas najbolj muči. Potem se ne vračajte na staro, tako bi le ponovili ene in iste napake.

VODNAR – Pri marsičem ste počasnejši kot po navadi. Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno določite, kaj je tisto, kar bi radi spremenili. Z drago osebo zamujate, pustili se boste iskati.

RIBI – Na nastalo poslovno situacijo boste imeli preveč subjektiven pogled, da bi se lahko trezno odločali. Bolje, da trikrat premislite, preden naredite kaj, kar bi vas le dodatno obremenilo, nikar ne hitite z drznostjo!