Astro

Horoskop za soboto, 27. avgusta

w.y.
27. 8. 2016, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Občutili boste velik naval intelektualne energije, ki pa ga ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Prav posebej se vam ne bo ljubilo ukvarjati z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste poskusili jutri.

BIK  Eno je spontanost, drugo pa je popolno predajanje čustvom, in to vas bo zamikalo. Na tak način se lahko vrtite le v krogu, zastavljenih ciljev pa ne boste dosegli.

DVOJČKA – Vezani, s partnerjem si bosta izkazovala nežnost, a globoko v sebi vesta, da je vajino razmerje zašlo na stransko pot. Samski, nekdo se vam bo danes težko uprl.

RAK – Rutina, ki jo obvladate, vam bo pomagala do boljših poslovnih rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, zato začnite razmišljati, pri tem vas spodbuja Luna.

LEV – Preveč ste zamišljeni in pravzaprav ne veste točno, kam bi se obrnili. To velja tako na delu in pri študiju kot v družinskih odnosih. Besede niso dovolj, raje storite nekaj bolj konkretnega.

DEVICA  Določenim družinskim zadevam se danes ne boste mogli izogniti. Bolje, da se jih kar lotite, saj same od sebe ne bodo imele ugodnega zaključka. Ne bodite odrezavi.

TEHTNICA  Razmišljali boste o prekinitvi nečesa, kar vas ne osrečuje. Ne glede na vse sitnosti, ki bi pri tem nastale, morda lovite eno od zadnjih možnosti, ko vam še lahko uspe.

ŠKORPIJON – Čeprav čez dan ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo. Večer zahteva bližino in toplino, poiščite ju.

STRELEC – Ne bodite presenečeni, če se bodo ljudje okoli vas obnašali malce nenavadno ali otročje. Tudi vi boste imeli nekaj več dela z nadziranjem čustev. Pomagal vam bo nasmešek na obrazu.

KOZOROG – Bodite izredno pozorni na nekaj, kar boste slišali nekako mimogrede. Izkazalo se bo, da gre za pomembno informacijo. Vaše srce je na stežaj odprto za novo prijateljstvo in tudi za ljubezen.

VODNAR – Zbudili se boste z nejasnim občutkom, da nečesa še niste uredili tako, kot bi lahko. Stvari je treba opraviti po vrsti, brez iskanja bližnjic. Prevelika napetost se trenutno odraža na želodcu.

RIBI – Najugodnejši trenutek za srečanje ali fizične dejavnosti bo zgodaj popoldne. Zvezde vas podpirajo na potovanjih, tudi če se ne boste odpravili daleč. Pomemben je le občutek, da ste kaj spremenili.