Astro

Horoskop za petek, 26. avgusta

w.y.
26. 8. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pri delu ne izdajte recepta, kako ste prišli do tako dobrih poslovnih rezultatov. V nasprotnem primeru vam lahko nekdo ukrade idejo. Samski, v vaše življenje bo vstopila nova oseba.

BIK – V delovnem okolju se vam bo pridružil nov sodelavec. Tako boste svoje odgovornosti lahko predali njemu, medtem ko se boste vi posvetili klepetanju in ogovarjanju. Luna prinaša samozavest.

DVOJČKA – Ni vse idealno, trenutno enostavno gre mimo nadzora, ne glede na to, kako se trudite. Včasih je prav to dobro, da spoznate resnico, posebno glede srčnih zadev, kjer morate počakati na naslednjo priložnost.

RAK – Današnje delovne obveznosti vas bodo fizično in psihično utrudile, zato se ne boste menili za hišna opravila. Vezani, po dolgem premoru boste končno ustregli partnerju.

LEV – Pred vami je naporen delovni dan. Okupirani boste s sestanki, ki se bodo zavlekli v pozno popoldne. Vezani hodite po tanki liniji. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo težave nakopičile.

DEVICA – Na delovnem mestu bodite korektni do nekaterih sodelavcev, saj so oni delno zaslužni za vaš nenaden uspeh na poslovnem področju. V domačem okolju pričakujte pozitivno vzdušje.

TEHTNICA – Obhajali vas bodo občutki razdvojenosti, kar bo še poglobila kombinacija planetov. Če si želite poslovno napredovati, bo morala potrpeti zasebnost, če si želite več družinskega pridiha, pa boste težko ustvaril svetovno kariero.

ŠKORPIJON – Preverite, ali je napočil pravi trenutek, da govorite o svojih načrtih. Izgubljate potrpežljivost. Morda se preprosto pojavljajo nesporazumi, ki bi se jim sicer lahko izognili.

STRELEC  Muhe in težave vaših bližnjih vam bodo šle zelo na živce in komaj boste čakali, da bo dneva konec. Če ne boste tega vsaj malo prikrili, se vam obeta manjši spor.

KOZOROG  Ker neprestano razmišljate o preteklih dogodkih, ste negotovi, še zlasti v službi. Bojite se, da bo nekdo neposredno ogrozil vaš status. Nikar ne obupajte, verjemite vase.

VODNAR – Ne pretiravajte z uživanjem. Prepovedan sadež utegne sprožiti poplavo hrepenenja in lahko uniči sadove vašega trdega dela v preteklosti.

RIBI – Pazite, da v današnjem dnevu ne boste prišli na slab glas. Harmoničen ljubezenski odnos se vam bo na trenutke zdel dolgočasen, zato boste vznemirljivost iskali drugje.