Astro

Horoskop za četrtek, 25. avgusta

w.y.
25. 8. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato lahko nadaljujete druženje, ki lahko preraste v kaj več. Tudi v karieri vas bodo presenetile dobre novice, saj vas spremlja prijetna energija.

BIK – Negativne spremembe v delovnem okolju vas bodo prisilile, da se boste morali boriti za svoje mesto pod soncem. Ne boste dovolili, da bi vas vrgli iz igre, le luna vam bo nagajala z občutljivostjo.

DVOJČKA – Na delovnem mestu boste naredili nekaj napačnih korakov, kar vas lahko stane kariere. S pomočjo sodelavca se boste izmazali iz delikatne situacije.

RAK – Pri delu vas bo premagal strah zaradi zapletenih delovnih nalog. S tem boste otežili poslovanje sebi in drugim v podjetju. Sprostite se v dobri družbi, kljub močnim energijam.

LEV – Preveč oklevate in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, koliko veljate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto niste pripravljeni začeti nove zgodbe.

DEVICA – Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte z denarnimi vložki, počakajte na boljši trenutek.

TEHTNICA – Pri delu se oprite na lastno znanje, ki ste ga pridobili z izkušnjami na drugih delovnih mestih. Igrajte na karto iskrenosti, ne pozabite pa tudi na podrobnosti.

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu boste z veseljem sprejeli nove poslovne ponudbe, ki vam lahko koristijo pri nadaljnji karieri. Tudi čustva bodo umirjena in sproščena.

STRELEC – Nekaj boste sprejeli izredno resno, zato poskusite izvedeti vse podrobnosti o tem, kaj je v ozadju. Premislite tudi o dvigovanju prihrankov, kar vam sicer ni preveč všeč.

KOZOROG – Danes vas bo Luna popeljala v drugačne energije. Ne bo vam težko zahtevati povišice ali komentirati, kako kdo dela, in povsem samoumevno bo, da vas razumejo.

VODNAR – Danes boste vstali z levo nogo. Zamudili boste na delo, kar bo povzročilo ogorčenje poslovnih partnerjev. Bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas.

RIBI – Ne iščite podpore pri nekom, ki se je večkrat izkazal kot nezanesljiv. Tokrat se morate znajti sami, kar vam bo zaradi vpliva lune težko. Nikar ne čakajte in ne oklevajte, sicer se bodo določeni projekti znašli pod vprašajem.