OVEN – Komaj čakate na neko srečanje in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite prijetnejše odnose. Brez težav se boste razumeli s tistimi, ki so vam resnično podobni in vas podpirajo tudi pri karieri.

BIK – Res je, da sami nikoli ne pozabite na oliko, dokler niste v to prisiljeni, takrat pa lahko neprijetno presenetite. V svoji potrebi po iskanju pravice ne potrebujete dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav.

DVOJČKA – Čeprav nimate velikih težav z doseganjem rezultatov, ste nagnjeni k temu, da povzročate dramo in si s tem zagrenite življenje. V družbi prijateljev boste tihi in slabe volje.

RAK – Naenkrat ste neupravičeno črnogledi in počasni. V resnici pa vas zastarele zadeve vedno znova spravljajo iz tira. Morda niste najbolj organizirani, gre le za trenutno šibkost. V ljubezni ste prav tako neodločni.

LEV – Sami sebi ste najboljši nadrejeni, a tudi z drugimi morate sodelovati. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Malce skromnosti bo dobrodošle.

DEVICA – V ljubezni se morate odločiti, čeprav vam nekaj še ne ugaja, kar bo dodatno pospešila luna. Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot. Le dopoldne popazite, morda ste spet prepočasni.

TEHTNICA – Na delovnem mestu se boste mogoče sprli s sodelavcem, saj bosta trmasto zagovarjala vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenila položaja. Večer vam prinaša sprostitev.

ŠKORPIJON – Poslušajte mnenja, ki so drugačna od vaših, tudi če jih ne boste sprejeli, pomembno je, da ste jih slišali. Vse vam bo prišlo prav, ko se bo treba odločiti za neki posel, ki bo navzven deloval nejasno.

STRELEC – Raven vaše koncentracije bo danes na višku, zato se ukvarjajte z malenkostmi, ki vam bodo kasneje prišle prav. Popoldne bo potekalo v znamenju dobre volje in optimizma.

KOZOROG – Začeli ste z najboljšimi nameni, zato tudi nadaljujte tako. Obrestovalo se vam bo, tudi če tega ne boste takoj razumeli. V življenju nas dogodki včasih prehitijo in jih lahko sprejmemo šele pozneje.

VODNAR – Nekdo bo zaviral vaše poslovne predloge iz neznanih razlogov. Nocoj si vzemite več časa za posteljne radosti, saj vas partner že nekaj časa resnično pogreša.

RIBI – Pripravljeni ste na novosti, preizkušate svoje moči v neki novi dejavnosti in dobro vam bo šlo. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali.