Astro

Horoskop za torek, 23. avgusta

w.y.
23. 8. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Storili boste nekaj nenavadnega in drznega. Znebili se boste občutka utesnjenosti, ki vas je spremljal v preteklih dneh. Vpliv Lune je močan in tokrat ste pripravljeni na vse.

BIK – Bodite podjetnejši, posebno v ljubezenskih odnosih. Dobili boste dokaj hiter odgovor. Vsekakor izkoristite priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila. Obujate načrte glede potovanja.

DVOJČKA – Po navadi svoja čustva izkazujete nežno in očarljivo, tokrat pa se boste izkazali za pravo nasprotje taktnosti. Odločno boste pokazali, česa si želite, stvari boste vzeli v svoje roke, pa naj vas ustavi, kdor vas more.

RAK – Lotili se boste tistih nalog, ki jih že dalj časa prelagate, spodbujala vas bo Luna. Opravka boste imeli namreč s tveganimi posli, a nič za to, le previdni boste morali biti. Nekdo vas neprestano opazuje.

LEV – V službi boste imeli veliko energije, a premalo potrpljenja, zato lahko pride do kratkega stika v komunikaciji s poslovnimi strankami in celo nadrejenimi. Vznemirila vas bo kombinacija planetov.

DEVICA – Ukvarjajte se samo s tistim, kar dobro poznate in obvladate. Očitno so tudi taki dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo, tako doma kot v službi.

TEHTNICA – V delovnem okolju vas čaka veliko izzivov, zato vam svetujemo, da se bolj zavzamete za zahtevne projekte. Prisotni bosta nervoza in agresija, zna pa se zgoditi tudi, da boste pozabili na vljudno obnašanje.

ŠKORPIJON – Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo terjala vašo pozornost, o nečem bo treba na hitro razmisliti.

STRELEC – Na delovnem mestu boste izgubljali potrpljenje, saj vam bo nekdo od sodelavcev kljuboval. V zasebnem življenju pa boste reševali bivanjske težave, pri čemer vam bo pomagala Luna.

KOZOROG – Obilica dela vam bo preprečevala, da bi se preveč posvečali ljubezni, in morda bo tako celo bolje. Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj.

VODNAR – Ostali ste brez energije, zato bodite modrejši in se ne izpostavljajte preveč, tudi ob nenapovedanem pogovoru. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo, zato se vam potrpežljivost obrestuje.

RIBI – Imate nekaj zanimivih idej in iščete podporo, ki vas bo še bolj prepričala, da ste na pravi poti. Vse se bo uredilo nekako po vaših željah, dokaj gladko. Potrebujete nekaj več fizične dejavnosti.