Astro

Horoskop za ponedeljek, 22. avgusta

R.T.
22. 8. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Poslovna storilnost bo v današnjem dnevu nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile. Imate vse možnosti za napredovanje in slavo.

BIK  Želi boste sadove minulega dela. Lahko boste mirne volje malo več zapravljali. Kupite si kakšno lepo obleko. To vas bo osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo danes naklonjena.

DVOJČKA  Spet boste podjetni kot v svojih najuspešnejših časih in ne boste se ustrašili ničesar, tudi tveganja ne. In prav to se vam bo obrestovalo, še posebej na področju financ.

RAK  Nekatere odločitve v službi se vam ne bodo zdele smiselne, a boste vseeno dokaj neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili iskreno.

LEV  Produktivnost iz preteklosti se bo obrestovala, zato dobrega počutja ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o zasluženem dopustu, ki vam resnično pripada. Presenetite partnerja.

DEVICA  Dobra volja bo na vidiku. Zelo boste razposajeni, žareli boste od energije. Kar si boste zamislili, se vam bo uresničilo. Tudi na ljubezenskem področju se bodo odvijale prijetne situacije.

TEHTNICA  Danes boste morali nastopati zelo samozavestno, če se hočete izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel z vami manipulirati, a mu ne boste nasedli.

ŠKORPIJON  Dobra volja bo v današnjem dnevu na vrhuncu, to pa se vam bo kazalo na obrazu. Čustvena bogatost bo krepila vaš imunski sistem. Odlično počutje vas bo spodbujalo.

STRELEC  Odprite srce partnerju, z veseljem vam bo prisluhnil in vam dal koristen nasvet. Ne pozabite, da vas ima zelo rad, le da je trenutno v malce težjem obdobju.

KOZOROG  Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti, na katere čakate že nekaj časa. Preučite jih in zgrabite tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Vztrajni boste. Izplačalo se bo.

VODNAR  Dobro počutje in veliko razumevanja za sodelavce bosta delovno ozračje krojila po vašem okusu. Edini problem, ki se bo občasno pojavil, bo razdvojenost v čustvih do sodelavca.

RIBI  Posvetite se malo bolj svoji fizični in psihični kondiciji, saj vam pešata. Malo več pozornosti namenite medsebojnim odnosom in prijateljem, ki že pogrešajo druženje z vami.