Astro

Horoskop za soboto, 20. avgusta

w.y.
20. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Zadovoljni boste. Danes boste veliko razmišljali o stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje.

BIK  Danes boste pospravljali, čistili, sestavljali, razmišljali, skratka, zelo boste koristni. Zvečer pa boste kmalu zaspali, z lepimi mislimi in občutkom, da ste spoštovani in ljubljeni.

DVOJČKA  Marsikaj bo danes odvisno tudi od vas, zato ne posedajte križemrok. Taka pasivnost se vam niti ne poda. Vaš temperament zahteva več dogajanja!

RAK – Svetujemo vam čim več gibanja in sprehodov v naravi, saj že krepko čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane. Prebudite svoje speče čute.

LEV  Razpoloženi boste za potovanja in druženja. Komunikativnost izkoristite tudi za to, da pomagate prijatelju, ki se je znašel v težavah. Na koncu se boste zaradi tega bolje počutili.

DEVICA  Ste izredno radovedni, kako se bo izteklo neko srečanje. Nič ne bo, če boste še enkrat le čakali v nedogled! Prebuja se ljubosumje, a ga boste dobro prikrili.

TEHTNICA  Z več samodiscipline se boste lahko uspešno spopadali s poslovnimi izzivi in tako dosegli zavidanja vredne uspehe. Počutje bo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim čustvom.

ŠKORPIJON  Danes si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Bil bi že skrajni čas, da poskrbite zase in za svoje užitke. Pojdite na kolo za zdravo telo.

STRELEC  Radi bi doživeli nekaj povsem novega in vznemirljivega, zato vas ne bo strah glede potovanja ali srečanja, ki se vam obeta.  

KOZOROG  Precej ognjevito se boste odzvali na neko povabilo, tako da se bo vaš partner kar malce zbal za mir v hiši. V večernih urah sledi več romantike.

VODNAR  Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva veliko izvirnosti in spretnosti. To je lahko kakršnakoli oblika umetniškega ustvarjanja, ki vas bo počasi popeljala na višji nivo.

RIBI  Ne morete dokončati vseh obveznosti, tudi zato, ker ste preprosto preutrujeni od vsega, kar ste pustili za seboj.