Astro

Horoskop za petek, 19. avgusta

w.y.
19. 8. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Preteklost boste brezkompromisno postavili na stranski tir. Spomnite se na partnerja in ga presenetite s kakšno manjšo gesto, ki bo obema ostala v lepem spominu.

BIK  Z veliko bojevitostjo se boste v današnjem dnevu vrgli v neko delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov. Ne obupajte, vseeno se bo izplačalo, saj boste imeli občutek, da počasi napredujete.

DVOJČKA  O financah, ki vas bremenijo, se morate pogovoriti z nadrejenim; najbolje, da to opravite v najkrajšem času. Zdaj ste končno naredili prvi korak in vse bo veliko lažje.

RAK  Odrekli se boste neki prednosti, vendar ne boste zaradi tega prav nič bolj cenjeni. Obljuba vas bo razburila, vendar se ne obremenjujte preveč, saj vas že kmalu čakajo boljše priložnosti.

LEV  Poskušali boste zmagati na vseh področjih, vendar se bo na začetku malce zakompliciralo. To naj vam ne vzame veselja, saj ste tokrat na napredek odlično pripravljeni.

DEVICA  Precej tehtno boste v današnjem dnevu sprejemali odločitve, predvsem poslovne. Izžarevali boste samozavest in voljo. Počutje bo uravnovešeno in stabilno.

TEHTNICA  Na dobri poti do nepričakovanega uspeha ste. Z malo več taktike in dobre volje vam bo v današnjem dnevu uspelo nekaj, kar vam bodo zavidali vsi okoli vas.

ŠKORPIJON  Danes se bodo stvari obrnile v pozitivno smer, zato so skrbi in obremenitve odveč. Končali boste zahteven projekt, ki vam bo prinesel velik dobiček. Zapravljali boste v nedogled.

STRELEC – Nekomu ste pognali strah v kosti, čeprav s svojo obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, ki jih boste zlahka opravljali.

KOZOROG  Nikar ne hitite preveč in ne prehitevajte, saj imate dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte šestemu čutu, z denarjem ne boste imeli težav.

VODNAR  Organizirajte srečanje, ampak vseeno ne pozabite na partnerja. Uživali boste tudi v njegovi družbi. Na področju dela prehajate v obdobje večjih sprememb.

RIBI  Poslušajte nasvet starejšega prijatelja, ki vam hoče samo dobro in ima toliko izkušenj, da vam lahko veliko pomaga. Poglobite se v svet svojih pričakovanj.