Astro

Horoskop za četrtek, 18. avgusta

w.y.
18. 8. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Težko boste popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Ta je lahko v najrazličnejših oblikah, le tvegati bo treba in stopiti iz okvirov.

BIK – Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom znanca, ki bi vas le zavedli. Glede načrtov bodite skrivnostni, da vam slučajno kdo ne ukrade idej.

DVOJČKA – V prihodnjih dneh bo teren zelo spolzek, zato bodite skrajno previdni pri vlaganju. Nepremišljenost se vam lahko še kako maščuje, zato bodite na vsakem koraku budni.

RAK – Dobro razpoloženi boste ob koncu dneva, prej se bo treba zelo potruditi, da bo delo dobro opravljeno. Pri poslu bodite bolj resni in naloge rešujte sproti, brez kompliciranja.

LEV – Viharji minulih dni so končno oddivjali drugam, čeprav se boste še vedno počutili utesnjeno. Ne zapirajte se vase, ker vam to ne bo prineslo nobenih koristi.

DEVICA – Počutje bo malo nestabilno. Lotil se vas bo prehlad, zato si skuhajte zdravilni čaj, ki vam bo povrnil moč in energijo. Na področju čustev boste danes malce zmedeni.

TEHTNICA – Delali boste kot mravljica, saj si na vsak način prizadevate, da bi končno le dosegli načrtovano. Ne pretiravajte preveč, da vam ne zmanjka energije; to boste potrebovali zvečer.

ŠKORPIJON – Trenutno niste najboljše volje, ker vas preganja tesnobni občutek, za katerega so krive nerešene ljubezenske situacije. Zberite se, da ne boste zboleli.

STRELEC – Bližnji sorodnik vam bo nepričakovano vrnil posojeni denar. Varno ga shranite, saj vam bo v prihodnje še kako prišel prav. Na področju dela boste odlično motivirani.

KOZOROG – Prihajajo malo bolj napeti dnevi, vendar bo to prehodnega značaja. Na novo si boste pridobili samozavest in nasploh se bo počasi z vašo vztrajnostjo vse obrnilo na bolje.

VODNAR – Sproščeno domače vzdušje vas bo v današnjem dnevu pomirilo. Zelo boste radodarni in s partnerjem bosta zelo ljubeča drug do drugega. Energije bodo sproščene.

RIBI – Danes se s partnerjem ne boste razumeli najbolje, zato se boste še bolj zapirali vase in se zavijali v vam tako znano in domačo skrivnost. Finance vas bodo prebudile.