Astro

Horoskop za sredo, 17. avgusta

w.y.
17. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Finančno boste končno malo bolj stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, dobro jo izkoristite, da vas slučajno kdo ne prehiti.

BIK – Zadevo boste morali na vsak način izpeljati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo težave. Bančni uslužbenci vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli rešitev.

DVOJČKA – Obeta se vam zelo delaven dan, zato izkoristite priložnost, ki vam jo ponuja šef. Zelo bo ponosen na vas. Nagrada bo presenečenje, o katerem razmišljate že dlje časa.

RAK – Optimizem bo pozitivno vplival na vaše počutje, saj boste »sestavljeni« in sproščeni. Najmanj, kar lahko storite, je, da se več gibate in da poskrbite za zdrav način prehranjevanja.

LEV – Zelo boste motivirani za dokončanje začetega dela, sicer pa še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti, ki jih ne želite.

DEVICA – Treba bo poravnati nekaj dolgov iz preteklosti in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se bo vse uredilo pozitivno, zato nikar ne obupajte prehitro.

TEHTNICA – Energičnost in stabilnost vam bosta prinesli velike poslovne rezultate, ki jih pričakujete že nekaj časa. Pazite se sodelavca, ki vas bo hotel malo provocirati.

ŠKORPIJON – Končno boste prilezli na zeleno vejo. Dajte nekaj na stran za hude čase. Obvestilo z banke vas bo razveselilo. S partnerjem se bosta znašla v besedni igri.

STRELEC – Življenja ne boste zapletali, čeprav boste malo napeti in utesnjeni. Lepa beseda lepo mesto najde, česar se še kako zavedate. Vse to boste znali tudi spretno uporabiti. 

KOZOROG – Kazali boste veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih izzivov. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta delovala več kot pozitivno.

VODNAR – Trenutno ste zelo ustvarjalni, zato ne bi bilo dobro, če bi v današnjem dnevu popustili. Napnite vse sile in dokončajte delo, saj to vaš nadrejeni pričakuje. Pohvalil vas bo.

RIBI – Malo se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste iskreni sami do sebe, vam bodo okoliščine naklonjene, saj boste znali zavihati rokave.