Astro

Horoskop za torek, 16. avgusta

W.Y.
16. 8. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Čustveno se boste malo umirili, kar bo občutil tudi vaš partner. Konec dneva si bosta privoščila skupno masažo. Za samske se bo dan odvijal zelo razgibano, vendar na drugih področjih.

BIK  Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile. Obiščite spletno stran, čaka vas prijetno presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v lepem spominu.

DVOJČKA  V službi boste morali natanko pokazati vsem, kakšna je vaša pozicija, sicer bo vaša avtoriteta padla na ničlo. Začnite malo bolj gledati nase in zahtevajte spoštovanje.

RAK  Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam bo uspeh prinesel več volje za reševanje težjih. Uspešni boste, še posebej na področjih, ki so vam resnično pisana na kožo.

LEV – Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Neka nepričakovana poslovna obveznost bo odprla nove dimenzije, o katerih že nekaj časa razmišljate. Zagrabite priložnosti, ki se pojavljajo.

DEVICA  Dovzetni boste za spodbudo, sploh takšno, ki bo prišla od partnerja, vašo najljubšo. To mu boste z veseljem vrnili. Oba bosta zadovoljna in dan pred vami bo zelo sproščen.

TEHTNICA  Kljub trenutnim težavam vztrajajte, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Žareli boste od zadovoljstva, še posebej tisti, ki ste vezani.

ŠKORPIJON  Pri skrbi za dobro počutje ste povsem popustili, zato se vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali, zato ne obupajte. Meditirajte oziroma poiščite svoj najljubši način sproščanja.

STRELEC – Na področju financ vam bo končno odleglo, saj ste bili zadnje čase bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite, saj vas bo zelo razveselilo.

KOZOROG  Čakajo vas prijetne urice v dvoje. Sredi dneva vas bo napadlo nekaj ljubosumja, potlačite ga, ker nimate nobenega pravega vzroka. Raje se prepustite simpatičnim energijam.

VODNAR  Končno bi vam lahko postalo jasno, da nimate nobenega razloga za ljubosumje. Partner vam je vdan in vaši izpadi mu gredo včasih že pošteno na živce.

RIBI  Več optimizma boste zaznali, zato se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi mogli zamisliti niti v sanjah. Dopustite si spremembo, ki počasi pronica v vaše življenje.