Astro

Horoskop za soboto, 13. avgusta

w.y.
13. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Spet boste pred sabo zagledali svoj cilj, ki je v preteklem obdobju za nekaj časa poniknil neznano kam. Imeli boste ogromno energije in moči za nove premike.

BIK  Denar, ki ste si ga nakopičili v zadnjem obdobju, bo ob vaši nepremišljenosti zelo hitro skopnel. Namenite svoj čas in energijo nekomu, ki vas spoštuje.

DVOJČKA – Malce več taktičnosti vam ne bi škodilo. Spolnost bo na drugem mestu, na prvem boste še vedno vi sami in vaša osebna rast, po kateri hrepenite zadnje čase.

RAK  Danes vas bo partner uspel vreči iz tira, a se bosta kaj hitro tudi pobotala. Bilo bi dobro, če bi bili malce bolj prilagodljivi in bi malce omilili svoje zahteve.

LEV  Ozračje bo danes nemirno in stresno, zato si privoščite sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje.

DEVICA  Namesto da posežete po pomirjevalih ali uspavalnih tabletah, raje poslušajte mirno glasbo, ki vas bo sprostila. Posvetili se boste tudi prehrani in mnogi od vas boste začeli redno telovaditi.

TEHTNICA  Partnerju se boste posvetili, koliko boste le mogli. To mu bo izjemno všeč. V drugi polovici dneva se vam obetajo precej romantični trenutki v dvoje.

ŠKORPIJON  Zgrabila vas bo nakupovalna mrzlica, zato previdno pri denarju. Nekdo vas bo prosil za posojilo, vendar dobro premislite, preden odprete denarnico.

STRELEC – Če želite zaiti na stezice, kjer grulijo golobčki, je to z vodnarjem najbolj zanimivo, če imate v mislih dejstvo, da je v ljubezni prav tako osupljiv in vznemirljiv kot v vsem svojem preostalem življenju.

KOZOROG  Sreča se vam bo smejala skoraj ves dan. Tudi pri denarju boste uspešni. Nasmehnila se vam bo prijetna priložnost na poslovnem področju.

VODNAR – Začetek dneva bo v znamenju provokacije. Brzdajte svojo jezo. Vedite, da večina stvari res ni vredna, da bi se zaradi njih razburjali.

RIBI  Bodite potrpežljivi, kajti kdor čaka, dočaka. Ko se bo partner odločil, da gre zares, potem ne bo ovinkaril in se bo izjasnil s prisrčno preprostostjo.