Astro

Horoskop za četrtek, 11. avgusta

w.y.
11. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Tokrat boste malo bolj samozavestni kot po navadi, saj boste postavljeni pred dejstva in se pogovoru nikakor ne boste mogli izogniti. Zamikal vas bo dober prijatelj. 

BIK – Mogoče ne bi bilo slabo, če bi začeli nekoliko bolj gledati nase, ne pa da se iz dneva v dan trudite, da bi ustregli drugim. Tega preprosto ne bodo znali ceniti. 

DVOJČKA – Kjerkoli se boste znašli, vas bodo sprejeli z veseljem in navdušenjem. Nekomu boste zelo simpatični, vendar vas ne bo znal na pravi način ogovoriti. 

RAK – V današnjem dnevu boste rakci dosti lažje zadihali. Za uspeh se znate zagrizeno boriti, zato se ga boste oklenili, kot se rak s kleščami plena, in ga zlepa ne boste izpustili. 

LEV – Lahko se vam celo zgodi, da boste zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo vztrajala, prekinili daljšo zvezo. In seveda brez odvečnih solz in depresije. 

DEVICA – Zaželeli si boste povečati zaslužek in vse boste naredili, da bi počasi napredovali. Sklenili boste veliko dobrih poslov, ki bodo pozneje obrodili sadove. 

TEHTNICA – Ljubezen bo danes na prvem mestu, saj si boste zaželeli ustvariti sožitje v svoji zvezi in sestaviti sestavljanko do konca. Poslovne zadeve boste pomaknili na stranski tir. 

ŠKORPIJON – Zaljubljeni boste v svojega partnerja in v ljubezen kot celoto. Domišljija vam bo bujno delovala in lahko dobite mnogo dobrih idej, ki bodo pozitivno vplivale na vaše nadaljnje življenje. 

STRELEC – Glede na trenutno stanje planetov lahko pričakujete veliko nihanj v svojem razpoloženju. V enem trenutku se boste počutili čisto zadovoljni, že v naslednji sekundi boste čisto na tleh. 

KOZOROG – Zaposleni boste z razmišljanjem o svoji prihodnosti in priložnostih, ki se ponujajo. Nekdo vas bo želel prepričati, vztrajajte pri svojih odločitvah, ne bo vam žal. 

VODNAR – Ne odlašajte z nekim odgovorom. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Izplačalo se bo. Ker ne boste več občutili tolikšnega pritiska. 

RIBI – Zelo boste komunikativni in težko vas bo ustaviti. V družbi boste ustvarjali dobro vzdušje. Nekdo vam bo všeč, vendar ga ne boste upali ogovoriti.