Astro

Horoskop za sredo, 10. avgusta

w.y.
10. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Ideje bodo kar padale z neba. Tudi denarja vam tokrat ne bo primanjkovalo. V drugi polovici dneva vas bo po vsej verjetnosti zgrabila nakupovalna mrzlica. 

BIK – Tokrat boste bolj poslušalec kot govornik. Na ljubezenskem področju vas bodo planeti varovali in vam omogočili ogromno prijetnih in romantičnih trenutkov. 

DVOJČKA – Vse, kar vas je težilo, se počasi premika stran. Prihajate v obdobje, ko se vam bo vse začelo premikati s pospešeno hitrostjo, in sicer v pozitivni smeri. 

RAK – Veliko boste sanjali, malo manj uresničili. Malo težav se lahko pojavi tudi pri sklepanju pomembnih odločitev, bo pa zato vaše čustveno področje toliko lepše, toplejše in mnogo bolj romantično. 

LEV – Tisti levi, ki ste samski, se lahko v današnjem dnevu celo zaljubite v čisto novo osebo, ki vam bo prekrižala pot. Vezani se boste v popoldanskih urah ukvarjali s partnerjevimi muhami. 

DEVICA – Kot magnet boste. Ljudje vas bodo vabili v svoj krog. Zadovoljni boste sami s seboj in svojo boljšo polovico. Začutili boste potrebo po izobraževanju. 

TEHTNICA – Nekdo vam bo danes nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite jo, saj se boste sami zelo težko znašli. Zanimale vas bodo tudi nenavadne zadeve in spremembe. 

ŠKORPIJON – Veliko se boste gibali v družbi in dobili kopico pohval, ki jih zelo potrebujete, saj v zadnjem obdobju niste ravno najbolj samozavestni. 

STRELEC – Nasmehnila se vam bo sreča. Tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malo zaspali. Deležni boste številnih prijetnih priložnosti. 

KOZOROG – Kar pogumno! Nadaljujte svoje načrte. Naj vas nič ne ustavi. Niti prijatelji, ki vas bodo vabili ven. Družba vam niti ne bo ugajala, raje boste uživali v samoti. 

VODNAR – Na čustvenem področju vas bodo doletele spremembe. Nekdo ni iskren do vas, zato ne bodite tako naivni. Poglejte na zadevo z realnega vidika. 

RIBI – Nekdo bo malo pritisnil na vas, kar bo pripomoglo k realizaciji vaših načrtov. Zaslužek bo večji, kot ste si zamislili, vendar skušajte nekaj tudi prihraniti.