Astro

Horoskop za torek, 9. avgusta

w.y.
9. 8. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nihali boste med dvema ognjema, kar za vas ni ravno preprosto. Nikar se prehitro ne odločajte, saj bi se verjetno napačno odločili. Počakajte na pravi trenutek!

BIK – Danes se boste zabavali. Tudi pustolovščine tokrat niso izključene, čeprav spadate med bolj zveste ljudi. Še posebej če ste vezani, se vam lahko zgodi, da boste začutili željo po nečem novem in zanimivem.

DVOJČKA – Trmasti boste, ker se nekaj ne bo razpletlo, kot ste si zamislili. Počakajte še malo, trenutno ni ravno čas, da bi napredovali. Posvetite več svojega časa dobrim prijateljem.

RAK – Partner vas potrebuje, namenite mu malce več pozornosti, saj boste v nasprotnem primeru kmalu ostali sami. Na področju dela bo danes zelo razigrano in pestro. 

LEV – V današnjem dnevu vas bo preganjal nekakšen nemir v duši. Ustrašili se boste vseh obveznosti, ki ste si jih naložili v preteklem obdobju, vendar ne obupajte prehitro. 

DEVICA – Dobili boste denar, ki ga pričakujete že nekaj časa. Kar zadeva vaše zdravje, bo tokrat brez težav, tudi vaše počutje bo odlično, spremljal vas bo nasmešek. 

TEHTNICA – Sami s sabo tokrat ne boste imeli toliko dela kot po navadi, bolj boste reševali težave drugih. Večer boste najbrž preživeli v družbi svoje najljubše osebe. 

ŠKORPIJON – Samski boste tokrat malce žalostni, ker nikjer ne bo nikogar, ki bi ustrezal vašim merilom. Počakajte raje na kakšno veliko bolj ugodno priložnost. 

STRELEC – Z ljudmi okoli sebe, ki bodo večinoma polni problemov, se niti ne boste preveč ubadali. Veliko se boste smejali in marsikdo vam bo zavidal vašo dobro voljo. Večer boste preživeli v družbi svoje ljubljene osebe. 

KOZOROG – Malce se boste zamislili nad svojim življenjem in tudi izvedli kakšno pozitivno spremembo, ki bo popestrila vaš današnji dan. Vztrajajte pri svojih odločitvah. 

VODNAR – Vse bo postalo bolj belo, lažje in lepše. Tudi vi boste zadihali in se nekoliko sprostili v objemu partnerja. Če ste samski, pojdite med ljudi, kajti obeta se vam izredno prijetno poznanstvo. 

RIBI – Čaka vas ogromno dela, ki ga nihče drug ne bo postoril namesto vas. Lenobo dajte na stran, pa vam bo uspelo. Ukvarjali se boste tudi s finančnimi zadevami.