Astro

Horoskop za soboto, 6. avgusta

w.y.
6. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V ljubezni niste mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste izrekli zadnje besede. Popoldne boste imeli enkratno priložnost, da zadeve nekako končate ali vsaj rešite najnujnejše.

BIK – Nič ni tako grozno, kot je bilo videti še pred kratkim. Vaše energije se bodo začele počasi pomikati na višjo, boljšo raven. Tudi utrujenost počasi izginja z obzorja.

DVOJČKA – Skrbi, ki vas pestijo, vas bodo popeljale v svet razmišljanja, čeprav bi bilo bolj učinkovito srečanje z njimi. Le tako boste lahko naredili korak naprej.

RAK – Občutek vas vodi na pravo stran, vaša presoja bo pravilna. To bo pravi način, da se z zadevo spoprimete zmagoslavno. Tudi v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili.

LEV – Dan boste začeli z dobrimi mislimi. Kljub idejam, ki jih bodo imeli vaši bližnji, boste ohranili dobro voljo in nasmeh na obrazu, ki pa bo namenjen prav posebni osebi.

DEVICA – Začnite ločevati med znanci in pravimi prijatelji, ki so vam pripravljeni pomagati v kočljivih položajih, saj je v vašem življenju nekdo, ki do vas ni najbolj iskren.

TEHTNICA – Čeprav vas čaka gora obveznosti, za katere veste, da jih bo treba opraviti, se umirite in si vzemite vsaj kakšno urico prostega časa.

ŠKORPIJON – Možnosti, ki jih boste imeli danes, vas bodo vodile v dobro počutje in vam pričarale nasmeh na obrazu. Vendar jih bo treba izkoristiti.

STRELEC – V današnjem dnevu se boste v neki zadevi odločili instinktivno, a bi bilo bolje, če bi lahko o vsem dobro premislili. Najboljše se boste počutili v družbi prijateljev.

KOZOROG – Priprave, ki ste jih imeli v zadnjem času, vas niso pripeljale daleč, zato boste morali narediti drug scenarij in se ga na neki način držati.

VODNAR – Zadeve na čustvenem področju vas bodo nekoliko utrudile, na koncu pa se vam bo odvalil velik kamen od srca. V ljubezenskih odnosih ste manj občutljivi in sumničavi.

RIBI – Ves dan se vam bodo po glavi podile vznemirljive misli, povezane z osebo nasprotnega spola, o kateri razmišljate že dlje časa. Čas je, da ji pristopite.