Astro

Horoskop za petek, 5. avgusta

w.y.
5. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Sredi dneva boste nekoliko utrujeni, prav bi vam prišlo, da bi se odpočili in šele nato nadaljevali. Preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati.

BIK – Kljub utrujenosti, ki jo boste čutili zjutraj, se bo za vas dan nadaljeval spontano in vznemirljivo. Prejeli boste lepe, simpatične komplimente.

DVOJČKA – Na poslovnem področju boste morali biti pripravljeni na negativne posledice. Če se boste občutkom popolnoma prepustili, vas čaka zares lep in sproščen dan.

RAK – Čustva, ki jih gojite do ljubljene osebe, bo danes zastrla jeza, ki bo izvirala iz določenih informacij. Dobro bi bilo, da jih najprej preverite.

LEV – Vezani ne boste razumeli partnerja in njegovega vedenja. Zadnje čase se do vas obnaša precej zadržano. Morda ne bi bilo slabo, da se pogovorite o tem s prijatelji. Naj vam oni povedo svoje mnenje.

DEVICA – Komaj čakate neki pogovor ali srečanje, toda nekaj obveznosti se bo zavleklo. Preveč se prepuščate trenutnim čustvom. Predah vam bo godil, tudi zaradi določenih prenapornih domačih obveznosti.

TEHTNICA – Srečanje, ki bo danes na sporedu v popoldanskih urah, bo pri vas pustilo manjši pečat in razmišljanje bo intenzivno in zmedeno.

ŠKORPIJON – Ponavljajo se glavoboli. Izredno utrujeni boste, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Pokažite, da danes preprosto niste razpoloženi za igrice, temveč za resen pogovor.

STRELEC – Danes boste imeli nekaj težav z avtoriteto, še posebej na poslovnem področju. Treba bo izkazati nekaj spoštovanja, čeprav ga ne boste zares čutili.

KOZOROG – Vsekakor je dobro, da se držite pravil, ki vam jih postavljajo nekateri ljudje, še posebej na poslovnem področju, vendar je čas, da se začnete postavljati zase.

VODNAR – Ne dovolite nikomur, da na vas kakorkoli pritiska. Z nečim se namreč še ne strinjate. Morda boste nekoliko bolj zapravljivi kot po navadi, a ne bo vam žal. Previdno, če vas še vedno mučijo alergije.

RIBI – Veliko se boste gibali med ljudmi, ki jih ne poznate prav dobro. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami.