Astro

Horoskop za sredo, 3. avgusta

w.y.
3. 8. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – V delovnem okolju se uspešno borite proti neiskrenosti in zahrbtnosti. Takšnega vedenja nikoli ne dovolite in takoj udarite nazaj. Veste, kaj je prav in kaj ne.

BIK – Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko slišali od drage osebe, in ne pripravljajte odgovorov, saj scenarija še ne poznate. Kmalu boste ugotovili, da marsičesa namreč ni mogoče predvidevati.

DVOJČKA – Lepo je, da ste zgovorni in klepetavi, vendar nikar ne prenašajte naprej govoric, ki vam jih je nekdo zaupal, saj bi s tem ustvarili negativno mnenje o sebi.

RAK – V današnjem dnevu se bodo pojavile odvečne skrbi. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili ali pa vam enostavno ne bodo pomembne.

LEV – Vezani levi boste danes polni dvomov. Po eni strani se boste spraševali, ali ima smisel vlagati toliko v neki odnos, po drugi strani pa se zavedate, koliko vam partner pomeni.

DEVICA – Naj vas danes nič ne ustavi. Dobro veste, kaj in koga bi lahko poiskali. Razložite svoje in nadaljujte. Čutite, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov.

TEHTNICA – Tiste stvari, ki so vam zadnje čase nepomembne, se bodo začele izkazovati kot zelo pomembne. Ne usmerjajte svoje energije tja, kjer ni potrebno.

ŠKORPIJON – Velikokrat sicer predvsem besedičite, tokrat pač ne bo tako. Stopili boste v akcijo in si izborili tisto, kar vam že nekaj časa pripada. Zadovoljni boste!

STRELEC – Čim prej preverite morebitne napake. Ne pozabite na nekaj pomembnih zadev, posebno pisem ali sporočil. Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se in izgubljate dragoceni čas.

KOZOROG – Danes se boste znašli v manjših dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se gibljete skozi dan. Spraševali se boste, ali je treba stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti.

VODNAR – Tisti, ki ste imeli v zadnjem času veliko težav, se boste počasi začeli umirjati. Zadeve se bodo kmalu sestavile, tako kot si želite.

RIBI – Nekoliko se boste poigrali, tega sicer ne počnete pogosto, a tokrat boste zmagoslavni. Pogumni boste, kar vas vodi na pravo stran, posebno če premišljujete tudi o delovni spremembi.