Astro

Horoskop za torek, 2. avgusta

w.y.
2. 8. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Sledite svojim občutkom, a si pustite odprte vse možnosti. Od popoldneva naprej boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, koliko boste sploh pripravljeni za kaj takega.

BIK – Vse, kar se vam bo dogajalo v jutranjih urah, bo imelo poseben pomen. Še posebej pri tistih, ki imate goro opravkov, ki so se vam nakopičili.

DVOJČKA – Zadnje čase ste bili le vi tisti, ki ste vlagali v ljubezenski odnos, zato je zdaj čas, da to nalogo prepustite partnerju. Naj še on vloži nekaj truda za skupno dobro. Samski ne boste najbolj družabni.

RAK – Danes popoldne se bodo v odnosu z določeno osebo pojavile napetosti, vendar jih boste s pogovorom lahko rešili in razčistili.

LEV – Trenutno niste dovolj pogumni, a dobro veste tudi, zakaj. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je sicer še vedno naklonjena. Vsekakor pa se držite svojih načel in pazite, kaj boste povedali.

DEVICA – Spomini, ki vas begajo že nekaj časa, vas bodo prevzemali ves dan. Treba bo začeti znova in si narediti konkreten načrt. Držite se svojih pravil.

TEHTNICA – Ne prehitevajte dogodkov v nedogled, saj si boste tako v določeni družbi ustvarili napačno mnenje, ki ga boste pozneje zelo težko spremenili.

ŠKORPIJON – Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo, obenem pa vam bo popolnoma jasno, kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, a jih bo pri vsem skupaj treba upoštevati.

STRELEC – Ognjena energija, ki je imate na pretek, vas bo danes zaščitila pred ljudmi, ki oddajajo negativno energijo in vam želijo na nek način škoditi.

KOZOROG – Danes lahko računate na nenavadno domislico ali srečen preobrat v dogodkih, na katerega si niste upali niti pomisliti. Pustite se presenetiti in raziskujte nova področja.

VODNAR – Tudi danes vas kot po navadi motijo tisti, ki so z vami prezahtevni. Za marsikaj potrebujete več časa, kot ste načrtovali. V ljubezni so na vidiku sivi oblaki, a nikar ne zapravljajte časa.

RIBI – Najbrž drugih ne boste kar tako spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti in se prilagoditi. Na ljubezenskem področju ste tik pred obdobjem, ko bo zapihal svež veter.