Astro

Horoskop za ponedeljek, 1. avgusta

W. Y.
1. 8. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Zaspani ponedeljek bo odlična priložnost, da se v miru lotite določenih zadev, ki so se vam zdele zelo zapletene. Zdaj imate možnost sklepanja kompromisov.

BIK – Prav pokali od dobre volje danes ne boste, vendar razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti.

DVOJČKA – S svojimi običajnimi zvijačami ne boste kaj dosti dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen.

RAK – Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite najbolj dolgočasno temo, kar si jih lahko zamislite. Pri tem imate najmanjšo možnost, da se napačno izrazite.

LEV – Čeprav vam danes aspekti med planeti prinašajo mir in spokojnost, lahko zoprne situacije pri vas v notranjosti izzovejo jezo ali celo agresijo, ki pa jo poskušajte nadzorovati, da ne zanetite prepira.

DEVICA – Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo nekaj odgovoril. Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše domneve.

TEHTNICA – Kjer je Sonce, sta tudi sreča in uspeh. Vam sveti Sonce trenutno na področju kariere, in če vlagate vanjo le malce energije, bo uspeh zagotovljen.

ŠKORPIJON – Kombinacija planetov, ki bo prinesla v vaše življenje več novih navdihov, vas bo navdušila tudi za projekte, ki so se vam do zdaj zdeli skoraj nemogoči in za vas neizvedljivi.

STRELEC – Poskusite danes vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi pri vas. Ni se treba preveč prilagajati.

KOZOROG – Povsod boste videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za druženje.

VODNAR – Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč neke tretje osebe. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo za denarno pomoč. Spremenili boste način razmišljanja.

RIBI – Zaradi pozitivnega vpliva planetov v današnjem dnevu se vam bodo nove možnosti odpirale same, le zagrabiti jih boste morali na pravi način. Naj vas tokrat ne zagrabi prevelika panika.