Napoved

Horoskop za soboto, 30. julija

w.y.
30. 7. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Še posebej jutro in dopoldan bosta za vas bolj čutna kot sicer. Doma boste čutili več podpore in nežnosti in morda se boste celo vprašali, ali to ni posledica vaše spremembe.

BIK – Današnji dan vam prinaša izpolnitev vašega dela, prejeli boste priznanja ali pohvale. Luna bo veliko stvari postavila na prvo mesto in vam dodala še nekaj motivacije.

DVOJČKA – Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete partnerju. Tokrat vam tega ne bo prav nič zameril.

RAK – Danes boste nemirni in nezadovoljni s svojim krogom poznanstev. Ne bo pravih priložnosti, da bi ga razširili. Torej bodite potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih.

LEV – Kar bo v vas, boste oddajali tudi navzven, in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči. Nekdo vas bo razjezil v večernih urah.

DEVICA  Skrbi, ki vam ne dajo miru, lahko v današnjem dnevu postanejo še bolj intenzivne. Čas je primeren za razmišljanje o spremembah, pred katerimi pa vas bo nekoliko zaviral vpliv Lune.

TEHTNICA – Dobili boste ponovno vero v ljubezen po srečanju, ki vam pospešuje utrip in vas prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za nekaj zanimivih opravkov.

ŠKORPIJON – Za ljubezen si boste vzeli več časa in energije, toda po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavili tedaj, ko bo uspeh že na dosegu roke.

STRELEC – V današnjem dnevu si boste želeli čim več družbe in naj ne ostane le pri željah. Če ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja.

KOZOROG  Dan bo prijeten in spodbuden. Mislili boste, da ste na pravi poti, vendar bodo manjkale določene potrditve. Dobili jih boste v ožjem krogu prijateljev in družinskih članov.

VODNAR – Obstaja veliko razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez pomislekov.

RIBI – Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem krogu. Pravzaprav ste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.